illamående

Malmö 11-1-2016
Till Margot Wallström, skämtsamt kallad utrikesminister
Jag vill börja med att konstatera att du tillsammans med Mona Sahlin utan konkurrens är det mest vidriga som det socialdemokratiska partiet någonsin producerat.
Jag har nu några gånger sett dig på TV från Sälen och det du har kommit med vad det gäller återinförande av något som kan kallas vid allmän värnplikt gör mig än mer illamående när jag ser dig. Det jag tänker på är när du för fram att denna värnplikt skulle kunna förstärka Migrationsverket och asylboenden. Menar du med detta på fullt allvar att svenska värnpliktiga nu också skall gå och vakta individer som påstår sig ha kommit hit för att få beskydd undan våld och förföljelse, men som samtidigt ägnar sig åt vilda slagsmål och knivskärningar samt att anlägga bränder på dom asylboenden där dom vistas? Förutom detta så har vi den senaste tiden också fått ta del av vad dom är kapabla att göra mot unga flickor och kvinnor som fått löpa gatlopp där testosteronstinna vildar har utsatt dom för allehanda sexuella  trakasserier och t om våldtäkter.Inte bara här i landet utan också i andra länder i Europa.
Mord, rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, skjutningar, väskryckningar, vansinneskörningar mm är numera dagliga händelser i det mångkulturella Sverige som du bl a har varit med om att skapa. Och dom som utför dessa kommer så gott som uteslutande från länder där islam är den härskande religionen. Om man nu kan kalla det för religion.

Vi har den största respekten för islam som världsreligion och dess bidrag till vår gemensamma civilisation”.
Ovanstående är dina egna ord och jag undrar på vilket sätt asylsökande män som beter sig som ovan har bidragit till vår gemensamma civilisation?

  • På vilket sätt bidrar jihadister som ägnat sig åt att skära  halsen av folk och kastat ut homosexuella från höghus och som nu befinner sig i vårt land bidragit till vår gemensamma civilisation?
  • Alla svenska kvinnor som har våldtagits av asylsökande män är det också enligt din mening ett bidrag till vår gemensamma civilisation?
  • På vilket sätt bidrar folk komna från kulturer och samhällsbildningar där man löser alla konflikter med våld och där det i princip alltid pågår krig till vår gemensamma civilisation?
  • På vilket sätt bidrar individer som knappt är läskunniga när dom kommer hit till vår gemensamma civilisation? Är en kvinnosyn där man behandlar kvinnan sämre än boskap något som tillför något av värde till vår gemensamma civilisation?
För att ännu mer visa vilken gemen människa du är så skulle jag här kunna gå in på dina miljoninkomster och dina pensioner i miljonklassen från den tid du satt som EU-kommissionär och att du trots detta tar ord som jämlikhet,solidaritet och alla människors lika värde i din mun.  Men jag gör det inte, utan jag kan bara konstatera att det skulle skänka mig otrolig glädje om du eller någon av dina anhöriga skulle få uppleva något av det som t ex många svenska kvinnor har blivit utsatta för – och män också för den delen – i form av en “mångkulturell kärleksförklaring” i någon form. Men det som hos varje normalt funtad kvinna efterlämnar vanmakt och äckelkänslor efter en påtvingad intim samvaro med en asylsökande främling, kanske enbart ses som ett “bidrag till vår gemensamma civilisation” från din sida?

Till registratorn som läser detta vill jag skicka en hälsning att vederbörande skall se till att den s k utrikesministern och civilisationsbyggaren verkligen får detta mail. Och i vanlig ordning så kan ni kontakta SÄPO också. Det är alltid trevligt att prata med dom.

Sandor Herold, Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: