Många psykfall bland asylsökande

Politiker och media brukar hävda att massinvandringen (invasionen) är en vinstlott för Sverige och att vi borde vara tacksamma för att så många högutbildade invandrare vill komma till Sverige.

Verkligheten är en annan. De flesta saknar relevant utbildning, erfarenhet och språkkunskaper för att kunna försörja sig på hederligt arbete i Sverige.

Lägg därtill att mellan 20 och 30 procent av de som söker asyl i Sverige beräknas lida av psykisk ohälsa, om man får tro Heike Erkers , förbundsordförande Akademikerförbundet SSR. 

Förbundet som organiserar bl. a socionomer, psykologer och psykiatriker, ser här en stor och lukrativ marknad för sina medlemmar.

Heike Erkers vill därför att politikerna avsätter mycket mer skattepengar på att vårda vinstlotterna. (Läs mer).

Vi som förväntas betala notan, för åratals terapeutiska behandlingar med tveksamt utfall, föredrar en annan lösning.

Måste vi ta emot alla psykfall som söker sig till Sverige ?
Har Sverige skrivit på någon idiotisk konvention som kräver det ?

/Elfyma+

3 Responses to Många psykfall bland asylsökande

 1. Ådärkomdenja skriver:

  Att landet med förkärlek tar emot psykfall är sannolikt kopplat till anstiftarens, Fredrik Reinfeldt, mentala nivå, psykopatens. Förutom att FR gav Migrationsverket rätt att utan ID och andra handlingar/bevis, ge s k ”syrier” PUT (Danielsson/Ribbenvik-doktrinen), så fanns ett icke-officiellt tillägg,.. ”psykiskt sjuka asylsnyltare ges högsta prioritet”. Reinfeldt kände sig mindre ensam, med ytterligare idioter vid sin sida.

 2. ericr45 skriver:

  ”… ser här stor och lukrativ marknad för sina medlemmar”
  Utläses som ”Här kan vi hinka in mängder med nya skattemedel till våra medlemmar!”

 3. Pica pica skriver:

  Att psykiatrin har drabbats (den var tidigare hårt ansträngd) av invandrare med problem är förskräckligt. Det sägs ju att flyktingarna är hårt drabbade och traumatiserade. Men idag har vi ett inflöde där inte många egentligen kan klassas som flyktingar. Snarare är de välfärdssnyltare (t ex familjen Kurdi) som har bott och arbetat i t ex Turkiet i flera år. Många har berättat i videos att de vill till Sverige för att få gratis tandvård och sjukvård.

  Inflödet av ”ensamkommande barn” från Afghanistan och Pakistan skrämmer mig inte bara för deras syn på kvinnor och våld utan också för att de i flera generationer är avkommor i kusinäktenskap som gjort att de är både fysiskt och psykiskt handikappade. I England (som har många från Pakistan) går sjukvården på knäna av den anledningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: