”Tillsammans för Strängnäs o Eskilstuna”…

Hur sjukt är inte vårat land och Pk-isterna….

http://www.friatider.se/efter-dubbelv-ldt-kten-nu-anordnas-manifestation-mot-rasism-i-str-ngn-s
En svensk småbarnsmamma blev brutalt överfallen och våldtagen av olika asylsökare två gånger i rad under samma natt. Nu svarar en feministisk vänstergrupp i Strängnäs med att arrangera en manifestation – men inte för kvinnans utan för asylsökarnas skull.
http://nyheteridag.se/asylsokande-valdtog-med-orden-im-gonna-fuck-you-little-swedish-girl-far-stanna-i-sverige-eftersom-han-riskerar-omansklig-behandling-i-sitt-hemland/
Två asylsökande män från Syrien och Algeriet dömdes igår för överfallsvåldtäkten mot en kvinna utanför asylboendet Mälarblick i Strängnäs i augusti i år. Men den ene av dem, en 31-årig man i Syrien, kommer att få stanna i Sverige eftersom han riskerar “omänsklig behandling” om han utvisas till sitt hemland.
http://nyheteridag.se/asylsokande-valdtog-med-orden-im-gonna-fuck-you-little-swedish-girl-far-stanna-i-sverige-eftersom-han-riskerar-omansklig-behandling-i-sitt-hemland/
Men mardrömmen är inte över för den våldtagna kvinnan. Efter övergreppet samlar hon ihop sina saker och går i riktning mot hotellet och centrum för att få hjälp, men stöter på ytterligare en grupp asylsökande män utanför hotellet som bestämmer sig för att våldta henne även de.
I´m gonna fuck you little swedish girl, säger den ene av dem till henne.
Därefter hjälps två av migranterna åt med att våldta henne. Den ene håller fast och sitter på hennes armar, medan den andre mannen, som senare visat sig vara en 31-årig asylsökande man från Syrien, våldtar henne.
Annonser

One Response to ”Tillsammans för Strängnäs o Eskilstuna”…

  1. Sofia skriver:

    Eller så kan man säga att gruppen som struntar i den våldtagna kvinnan för att hålla en ”ta hit fler utländska våldtäktsmän”-demonstration är DJÄVULSKA.
    ONDSKAN personifierade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: