Musiker får inte ha egna åsikter – inte ens privat

Underhållning är inte längre bara underhållning
– underhållning har urartat till trista rödgröna manifestationer.

Om man som artist vill bli omhuldad i media, för att få många lukrativa engagemang (gig), så ska man vara politiskt korrekt och markera så hårt och så ofta som möjligt mot sveriges största parti och mot sverigevänliga opinionsbildare och medborgare. (Relaterat).

Det fåtal artister som bara ägnar sig åt sitt artisteri – sin musik- riskerar att utdefinieras som främlingsfientliga rasister, som fascister, som nazister, eller alla epiteten på samma gång.

Senast i raden är familjen Carling, med den folkkära Gunhild Carling i spetsen.

Carling Family Band med GunhildCarling Family Band

Hennes band har avbokats från musikframträdanden sedan hennes två bröder protesterat mot flyktingboenden, skriver Helsingborgs Dagblad.

Även dansfestivalen Revival i Malmö har i dagarna avbokat Carling Family Band, enligt tidningen. Där blev lösningen att enbart Gunhild Carling uppträder, tillsammans med ett annat band.

Till saken hör att familjen Carling under sina spelningar inte ägnat sig åt protester eller politiska manifestationer. De spelar dessutom en underhållande musik som man kan njuta av.

Om bröderna Carling i stället hade rapat om att misshandla eller slå ihjäl Jimmie Åkesson så hade de hyllats som hjältar och engagemangen hade stått som spön i backen.

Då hade de inte ens behövt vara musikaliska för att efterfrågas.
Vi lever i ett märkligt land. (Läs mer).

/Elfyma+

3 Responses to Musiker får inte ha egna åsikter – inte ens privat

 1. Erik skriver:

  Behövs en Lätt-Kuggnäs 🙂

 2. asylkaos skriver:

  Man blir tyvärr inte förvånad över hur sjukt detta land är. Här har vi en trevlig familj som spelar trevlig musik som folk gillar, men deras både folkliga och ansvarsfulla åsikter leder alltså till ren förföljelse mot dem. Om man däremot öppet hatar SD då får man bli programledare på TV.

  Idag kom Granskning Sverige ut med en ny granskning som också visar hur fackföreningsrörelsen arbetar med att systematisk utestänga sverigedemokrater. Sverige ä’r verkligen ett ruttet land.

 3. clareal skriver:

  Jo, detta vidriga fenomen är välbekant; fanns som många minns, även under 70-talets senare hälft, då ABBA var portade på stats-TV:n och -radion, för att vara ”kommersiella”. Näh, progg skulle de va’. Och Sverige deltog inte året efter ABBA-segern 1974 i Brighton, i Eurovisionsschlagertävlingen. Det lyckades vänsterimperialisterna att stoppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: