Det tog inte lång tid innan det skulle komma att vi inte får klandra islam.

Utan bara vissa delar av islam. Typ de som följer den enligt Koranen.

”Vid dåd som det i Paris är det lätt att generalisera, skuldbelägga en grupp, men just i denna situation är det nödvändigt att se att det är en totalitär och fanatisk ideologi som är fienden, skriver Olle Wästberg.”

Hade det varit en Breivik kopia hade vi fått höra att alla vita män som inte hyllar mångkulturen är potentiella gärningsmän. Men när över 100 människor kallblodigt mördats av muslimer i hjärtat av Frankrike. Ja då är det en annan ton.

”Efter terrordåden i Paris – nu vädjar Malena Ernman till människors mod.

”Hatet kan bara hata. Det kan ingenting mer. Och vi får aldrig någonsin låta rädslan och hatet ta över för vi så oändligt mycket större än så”, skriver hon på Facebook.”

Men nu är det enligt Pk-isterna bara en liten del som utgör ett hot. Nu är Pk-isterna ännu mer rädda att de inte kan slå i folk lögnerna längre. Därav kommer vi få se en veritabel propaganda storm av ”imaner” och goda ”muslimer” som hyllar yttrandefrihet och står upp för ”västerländska värden” så länge det inte inkräktar på islam.

Varjager

One Response to Det tog inte lång tid innan det skulle komma att vi inte får klandra islam.

  1. Ådärkomdenja skriver:

    Ernman, Orback, Ledin, Schyffert, Bergqvist, Strömstedt, Lundell, Betnér, t o m förre kd-pastorn Alf Svensson som senaste uppbackare, är en samling skruvade personer. Känlobaserade i sin sjuka islamvurm, men iskallt beräknande hycklare, som tror att deras fallna karriärer skall ges konstgjord andning, via vägen PK-istisk krämande, genom att falla in i den sjuka godhetsmaffian, som är medvetet underbyggd av det Sverigefientliga 7Partiet, gammelmedia, feminister och fruntimmer i största allmänhet. Som agerat via kvotering och ett politiskt riggat, sjukt introvert manshat. Ta bort fruntimmersandelen bland islamsnyftkramare, så visar det sig bli ett kraftigt avståndstagande. Från bespottade maskuliner, som besitter logiskt/ktiskt tänkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: