Stefan Löfven Kommer att gå till historien!

Som mannen som lyckades att driva ett helt land ner i avgrunden. 7 klövern står och ser på med öppna ögon då landet som våra förfäder byggt upps skrotas.

Allt detta pga av vurmandet för islam och mångkulturen. Resten av Europa stänger sina gfränser och inför hårdare regler. Under Löfvens regering kan tjänstemän med agender ta egna beslut.

Varjager

”Redan i augusti stod det klart vad som var på väg att hända. Turkiets auktoritäre president Erdogan hade uppenbarligen bestämt sig för att sätta press på EU genom att sluta patrullera flyktingsmugglarnas farvatten. Hundratusentals människor såg plötsligt chansen att bryta igenom Fästning Europa.

I det läget fanns två möjliga vägar att gå. Den ena ytterligheten symboliserades av Danmarks annonser i Syriens närområde, där man aktivt försökte skrämma bort asylsökande med budskap om halverade bidrag. Den andra personifierades av Tysklands förbundskansler Angela Merkel, som öppnade famnen med de legendariska orden ”Wir schaffen das!” – vi fixar det.

Sverige valde den tyska vägen, men utan att skrivas in i det hjälteepos som formade berättelsen om Merkel. Stefan Löfven visste att det svenska mottagningssystemet redan var nära bristningsgränsen. Motvilligt ställde han sig på scenen på Medborgarplatsen och krävde att alla murar skulle rivas.

Sedan dess har Löfven haft en enda strategi – att pressa övriga EU att hjälpa Sverige. Ju mer ohållbar situationen blir i Sverige, desto mer uppenbart kommer det att vara för andra länder att de måste hjälpa till, tycks Löfven ha resonerat.

För EU-kretsen måste det ha varit en bisarr upplevelse att följa Sveriges agerande de senaste månaderna. Som enda land har vi drivit kravet på legala vägar för flyktingar in i EU. Vår migrationsminister överlämnade till och med två ryggsäckar med namnunderskrifter för att understyrka Sveriges krav på öppna gränser.

Som om inte det var nog har vi bromsat försöken att nå en uppgörelse med Turkiet för att säkra EU:s yttre gräns.”

5 Responses to Stefan Löfven Kommer att gå till historien!

  1. Ja som lands- medborgarförrädare.

  2. Ådärkomdenja skriver:

    Svetsarlärlingen fixade inte ens yrkesbevis, ‘failed man’. Nu har kasperdockan Löfven blivit symbolen för ‘failed state’ också. Dock, han är ingen tänkande, beslutsför person. Helt styrd, intill minsta uttalande, av betongkärringarna på parti-VU, Sveavägen 68. Med gift(s)pindel No #1, Carin Jämtin, i täten. Riktigt tragikomiskt att mongo-Steffe tvingats av kärringarna att kalla sig ”feminist”, ledande ”världens enda feministregering”, samt ”humanistisk stormakt”). Undra på att omvärlden skrattar åt åtlöjets nation No #1 i världen, Sverige (alt Absurdistan alt Swerabia).

  3. Martin skriver:

    Om Turkiet ska försvara EUs gräns, vad behöver vi då EU till?

  4. Pica pica skriver:

    Just det Martin! När nu handlingsförlamade Löfven ropar på hjälp från EU och inte alla rusar till – vad drar han då för slutsats? Om EU t ex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: