Allt under kontroll. Fan tro´t sa Relling..!

“För första gången medger Jimmie Åkesson att han känner hopplöshet inför utvecklingen i Sverige. Han har alla tänkbara faktiska och intellektuella argument på sin sida. Inga som helst konkreta uppgifter motsäger hans ståndpunkter. Men han motarbetas effektivt av en dumdryg, fanatisk, politisk elit som med stöd av svenska folkets skattepengar, godtrogenhet, ointresse, politiska korrekthet, korrupta media, förfalskad historiebeskrivning och ren dumhet står bakom den handlingsförlamning som nu alltmer uppenbart leder till det svenska samhällets kollaps”.
 Interna dokument hos polisen som Per Gudmundson på Svenska Dagbladet tagit del av bekräftar att polisen inte har någon som helst kontroll över det historiskt höga inflödet av asylsökande migranter till Sverige”.
Rikspolischef Dan Eliasson skriver:
-Kraven på att införa gränskontroller inte är uppfyllda. Bara för att vi inte kontrollerar alla som kommer in i landet så betyder inte det att det är ett allvarligt hot. Inte heller är ett stort antal i sig tillräckligt.
Mats Löfving chef för nationella operativa avdelningen, noa, och ställföreträdande rikspolischef kommenterar:
– Polisens bedömning är att vi upprätthåller ordning och säkerhet i hela landet trots de ansträngningar som flödet av migranter utsätter samhället för.
……
Sådana politiker – sådan Polis(-ledning)…
Arma Sverige..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: