Hur länge skall folk tro på lögnerna?

Vi ser mer och mer hur PK-media försöker ljuga och enbart spela på känslor. Vi har politiker som enbart vill bli av med det Svenska folket.

Hur kan folk inte se verkligheten då 99% av alla som dyker upp i Sverige är enbart ekonomiska migranter. Fina kläder och dyra mobiler. Endast Sveriges korkade 7 klöver politiker sticker huvudet i sanden och låtsas som att det faktikt är ”flyktingar”. Media matar oss med lögnerna varje dag. Men snälla Svenskar vakna!

Varjager

5 Responses to Hur länge skall folk tro på lögnerna?

 1. Ådärkomdenja skriver:

  Med tanke på Radhus-Svenssons slummer framför Tv:såporna Bonde söker fru, Lets dance, och annat dravel, så får man motvilligt ge Reinfeldr rätt, i sin klassning Det sovande folket, 1993. Frågan är om det inte är ändå värre? Svenne 87:an Kålrot verkar politiskt lobotomerad. ‘Politik bryr jag mig inte om, det får andra sköta om’, är inställningen hos horderna av alla passiva soffliggare, som lätt passat in i Gökboets rollbesättning.

 2. Lisa skriver:

  Medelsvenssons liv: mamma och pappa jobbar heltid, barnen 2 styck går på dagis eller skola och fritids, kvällarna upptas med barnens aktiviteter, de körs hit och dit med mamma och pappa. När helgen kommer är alla så stressade att då gäller bara soffa och tv och chips och läsk till barnen och vin och öl till mamma och pappa.
  Man önskar bara att pengarna räcker till semestern i Thailand för annars gäller man inte på jobbet.(450 000 svenskar åker dit varje år). Man vill ju vara en i gänget. Och bakom allt detta finns den kontinuerliga oron att bli av med jobbet, då måste man sälja villan, kanske på underpris och då har man skulder kvar osv.. Bättre inte tänka på utan ringa och rösta för en tia på den sämsta bara för att visa lite medlidande. Eller ge hundralappen till världens barn.

 3. Blodsven skriver:

  Om vi ponerar att folk är hjärndöda. Vad i helvete är politiker, media och hela jävla etablissemanget då isåfall??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: