Henrik Arnstad- en reinkarnation av Rasputin ?

Fejkhistorikern Henrik Arnstad trodde sig göra en heroisk insats under torsdagens SVT-Debatt genom att utmåla danskarna som någon slags arvtagare till Mussolini och Hitler, efter att tidigare ha utmålat finnar och norrmän som fascister och rasister.

Denne Arnstad är till råga på allt Statsminister Löfvens sanningsvittne i ideologiska och historiska frågor. Det äventyrar det nordiska samarbetet. Och det är Arnstad som sufflerar när landets statsminister utmålar landets enda oppositionsparti som neofascistiskt.


Arnstad – en reinkarnation av Rasputin ?

Arnstads skadliga inflytande påminner om Grigorij Rasputins, som från att ha varit en arbetsskygg hästtjuv, blev den mäktigaste mannen i Ryssland och samtidigt en av de grymmaste och hänsynslösaste.

Resultatet av hans inflytande blev att den sönderfallande tsarregimen försvagades ytterligare. Rasputin blev en av de faktorer som bidrog till upplösningen och jämnade vägen för den ryska revolutionen. Själv mördades han året innan, på höjden av sin makt. (Källa).

Hur det går med den sönderfallande Löfven-regimen och dess sufflörer återstår att se.

Herr Arnsstads uttalanden på nätet talar för sig själv.
Det är bara gaphalsen Malena Ernman som kan mäta sig med honom när hon tar i så att champagneglasen spricker.

Även Norge och Finland utpekas som ”fascister” av regeringens ”expert”. Inte konstigt att det nordiska samarbetet går på kryckor.

/Elfyma+

4 Responses to Henrik Arnstad- en reinkarnation av Rasputin ?

  1. bengt bohman skriver:

    Herr Arnstad en lögnare av guds nåde, först om sin utbildning sedan sin tjänstgöring i det militära, det är kanske här kopplingen finns mellan honom och Löfven. Mao lögnen, vad det anbelangar den sistnämnde har han inte uppfyllt några löften från valdagen, så de får väl gå under lögner de också.

  2. Lisa skriver:

    Ställ bild på Lövfens bredvid hans och se de uppenbara: de ser ut att vara identiska tvillingar!

  3. […] Låt er inte heller avskräckas av att stollar som Henrik Arnstad bjudits in- så länge de får möta motdebattörer som Alice Teodorescu som bokstavligen drar ner byxorna på den av Stefan Löfven hyllade historiestudenten (Sveriges Rasputin ?) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: