Det är avskyvärt att utnyttja barn i politiska syften

Media brukar förfasa sig över att barn, eller rättare sagt deras föräldrar, ska behöva betala för barnens utflykter och aktiviteter. De menar att allt ska vara gratis ”i rättvisans namn”.

Barnen ska inte ens behöva arbeta för att få ihop till sina utflykter och aktiviteter. Och föräldrar som hellre vill använda barnbidraget till en ny Iphone eller skicka pengarna till hemlandet, ska inte behöva bekymra som om kostnader för barnens aktiviteter.

Östermalmsbon Jonas Sjöstedt (V) vill nu höja skatterna med 4 miljarder kr för att bekosta fattiga barns (läs invandrarbarns) sommaraktiviteter. De föreslagna skatterna drabbar givetvis inte Jonas Sjöstedt som själv råkar bo i en tjänstebostad och som inte har någon synlig förmögenhet. (nyheter24).

Men när det gäller insamlingar till utlandet och till ”flyktingar” så finns det ingen hejd på hur mycket våra barn och deras föräldrar får utnyttjas.

Föräldrar, och barn som inte ens lärt sig gå, förväntas ”solidariskt” ställa upp på allt vad förskolans ledning och personal hittar på ”under sina ständigt pågående samtal om värdegrunder”.

Grupprycket gör att ingen vågar avstå med risk för att utpekas som ond och osolidarisk – som någon som bryter mot den heliga värdegrunden (SN).

Små barn, som inte ens kan läsa, utnyttjas dessutom systematiskt som plakatbärare i dubiösa politiska manifestationer, främst inom vänstern, men även inom hbqt-rörelsens översexualiserade manifestationer med pedofila inslag.

Och när manifestationerna utsätts för motdemonstrationer, som i Kärrtorp, så är det de små barnen och barnvagnarna som föses fram inför TV-kamerorna för att skapa medial ömkan och sympati för den egna politiska ståndpunkten.(Relaterat)

Barn utnyttjas systematiskt även som tiggare, ibland efter att de kidnappats och stympats av sina landsmän för att öka empatin och klirret i tiggarmuggen och för att skapa sympati och medömkan i media.

Barn och barns framkallade ”apati” utnyttjas av vissa asylsökande för att fixa PUT, i brist på reella asylskäl,  med risk för att barnen riskerar sin hälsa, med medias goda minne.

Barn, inte minst flickebarn, är en handelsvara vars värde sitter mellan benen. Flickor könsstympas t o m om det kan höja flickans kommersiella värde. Det är olagligt i Sverige- men vem vågar kolla upp det ?

Barn skickas ut som ankarbarn till avlägsna länder för att fixa asyl för hela släkter i Sverige. Barnen, i de fall det verkligen är barn, mår knappast väl av att skickas bort till främmande länder i unga år. (relaterat).

Barn utnyttjas även som självmordsbombare, som terrorister, i politiska syften. Om detta har bl.a Nalin Pekgul vittnat.

Det har gått så långt att döda barn skamlöst utnyttjas i media för att påverka invandringspolitiken och för att ”öppna våra hjärtan” och plånböcker. Jag tänker på ”Alan” som drunknade under en livsfarlig smugglarresa i en sjöoduglig skorv.

Nu framställs den självförvållade drunkningsolyckan som ett brott mot mänskligheten, med EU och Sverige på de anklagades bänk, när ilskan rätteligen borde riktas mot smugglarpappan som körde båten.(Relaterat).

En muslimsk ledare lär ha sagt att muslimerna kommer att invadera Europa med barnvagnar i stället för med stridsvagnar. Profetian håller nu på att gå i uppfyllelse – med barnen i frontlinjen.

Hur kan barnen bekandlas så illa i Sverige- vi som har så många organisationer som ska ta vara på barns rättigheter ?

Den bistra sanningen är att dessa organisationer lever gott på att exploatera vår empati och barnens utsatthet för egen vinning .(Relaterat)

Jag hyser djupt förakt för dem som utnyttjar försvarslösa barn för politiska syften och för att berika sig själv.

/Elfyma+

3 Responses to Det är avskyvärt att utnyttja barn i politiska syften

  1. bengt bohman skriver:

    Inte nog med att Alan drunknade utan även flyttades för att få bättre bilder. Är det detta som kallas för journalistik, nej fy fan för dessa hyenor. Om detta sades inte ett ord i debatt, allra minst av Expressen, för mig ofattbart att någon överhuvudet köper denna slasktidning.

  2. R Ericksson skriver:

    Världen blir bara galnare och Wolodarski och Bonnierpressen blir bara lyckligare

  3. bengt bohman skriver:

    Ja Bonnier kommer att ligga pyrt till när Islam tar över. men har säkert vänner på andra sidan pölen att fly till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: