Svenska media idag. 

Nästan alla kanaler och tidningar handlar numera bara om folkvandringen från MENA-länderna.

Syrier och eritreaner säger att de ”flyr” för att de inte vill kriga för landet- för regeringen. Männen överger kvinnor och barn för att gräva guld i Europa – vila upp sig i Europa -eller för att sprida jihad. Treåringen som drunknade var ett välkommet undantag som nu exploateras hårt i media för att framkalla medlidande (Relaterat).

När Finland anfölls av de ryska kommunisterna var det ingen, inte ens de finska kommunisterna (till Stalins besvikelse), som svek sin plikt att försvara landet. Det fanns inte ens på kartan att överge kvinnor, barn och åldringar bara för att rädda sitt eget skinn. Utan deras heroiska insats hade varken nationen Finland eller jag existerat.

Sveriges Radio sänder, utöver asylsnyft,  hjärndöda sportprogram med senaste nytt om Zlatans senaste skoskav,  och ”kultur” som går ut på att sälja kompisarnas senaste böcker och plattor.

SVT sänder, utöver asylsnyft, hjärndöda sportprogram, matlagning och viner, varvat med marknadsföring av kompisarnas senaste alster. Ska vi äta och dricka ihjäl oss medan vi lyssnar på den senaste gangsterrappen och jublar när Zlatan sparkar på en boll och avlöjar att ”bollen är rund och allt kan hända” ?

Kvällstidningarna skriver, utöver asylsnyft, bara om sport, spel om pengar, om mat, om bantning och sextips, samt inte minst om blottade silikontuttar och rumpor och kalleanka-läppar tillhöriga hjärndöda såpa-kändisar.

Jag är inte sur – bara rejält förbannad.

/Elfyma+

Relaterat:
De professionella gråterskorna har högsäsong

3 Responses to Svenska media idag. 

 1. Janne skriver:

  SVT är numera ett enda stort vidrigt hjärntvättningsnäste, där fler och fler invandrade parasiter får breda ut sig och spy ut sitt hat över oss svenskar -som horibelt nog också tvingas försörja dom!
  Att publicera ograverade nyheter och sanning har dom övergett för länge sedan.
  Här nedan en länk som dom förmodligen skulle få både hysteriska utslag och diarre av att visa!

  Janne

 2. osynligemannen2 skriver:

  Under finska vinterkriget: De finska barnen skickades i säkerhet i Sverige. De finska männen stred tappert och framgångsrikt vid fronten. De finska kvinnorna upprätthöll samhället bakom fronten.

  Under dagens inbördeskrig i Syrien: De syriska männen sätter sig i säkerhet i Sverige och lämnar kvinnor och barn vid fronten.

  Jag vet ju vilka invandrare jag föredrar… Dessutom håller jag österbottniska för den vackraste svenska dialekten.

 3. Bertil skriver:

  Jag undviker numera dags tidningar, tv, radio ja all media ältar flykting tjat.. Räknas inte de som ligger på sjukhus och är sjuka längre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: