Je suis Julia

Kommentar till uthängningen av 70-åriga skribenten ”Julia Caesar”.
Je suis Julia. (Uppdaterat)

Någon kommer att ställas till svars om hon blir mördad.
Det är en förhoppning – inget hot.

Historien om Julia påminner om uthängningen av den 71-åriga Röda Korskvinnan i Falun som inte överlevde uthängningen – något som Julia kritiserade i ett av sina söndagskrönikor. Nu är hon alltså själv i en liknande hotfull situation.

För att stödutfodra denna blodtörstiga vargflock (journalisterna) betalar vi mer än 500 mkr årligen i presstöd för att gynna ”mångfalden”. Men i stället har likriktningen blivit närmast total, med en kommunist som Pressombudsman.

Och inom licensfinansierade Public Service anställs allt fler kända vänsterextremister. Som om det inte skulle räcka med att över 80% av journalisternaom är rödgröna om inte kommunister. (Relaterat).
Dags att säga upp TV-licensen ?

Sanna Rayman har en mer sansad inställning, när hon i DS skriver om Expressens uthängning av ”Julia Caesar”.
I stället för att granska och bemöta hennes texter, väljer Expressen att utnyttja sin maktställning och ”skjuta” den näsvisa tanten  (min tolkning). Det kallas demokrati och yttrandefrihet på MSM-svenska.
Expressen kritiseras av SvD för sin uthängning.

/Elfyma+

6 Responses to Je suis Julia

 1. bengt bohman skriver:

  Nog är det väl konstigt att Bonnier som är av judisk härkomst, tillåter denna slags förföljelse, om någon borde veta vad detta innebär är det väl Fam Bonnier

  • elfyma+ skriver:

   Historien är full av förföljda folk som själva blir förföljare när de själva får makten. Ett utvalt folk kan vara lika ondsint som ett herrefolk – när de får makten.
   Läs gamla testamentet och om ockupationen av Palestina så förstår du vad jag menar.
   Eller läs om hur judarna under ledning av juden Leo Trotskij grymt slaktade sina meningsmotståndare under ryska revolutionen. Läs också om hur juden Trotskij skapade de första koncentrationslägren, något som Hitler kopierade mer än 20 år senare.
   Som sagt. Historien är full av bizarra motsägelser. Vem som är god och vem som är ond är inte alltid så lätt att avgöra.

   • bengt bohman skriver:

    Så sant som sagts. Vi ser det i många Afrikanska stater idag. Ett förföljt folk kommer till makten och så blir det hela omvänt. Vi kan se i Libyen/ Egypten, Där herrar Bildt och kompani slog sig för bröstet över att medverkat till demokrati i dessa länder. Idag ser vad som händer. Men som du säger det är svårt när två parter har varsin åsikt och båda är övertygade den egna är den rätta.

 2. R Ericksson skriver:

  Jag undrar hur pass skakade familjen Bonniers är idag på grund av Julia Caesar affären – kommer dom att förlorar annonsörer ???
  Vad tror ni !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: