Skuldbeläggning…..

Malmö 3/7-2015

I programmet Debatt från Almedalen den 2/7 kunde man se och höra svenskhataren Behrang Miri uttala sig om att Sverige i princip har en skyldighet att ta emot alla som ”flyr” till Sverige från bl.a Mellanöstern, eftersom Sverige är ett vapenexporterande land och att Sverige p g a av detta skulle ha en skuld till alla dom vidrigheter som där utförs av de stridande parterna. Eftersom jag kom in i programmet i slutminuterna så uppfattade jag att Behrang Miri menade att det minsta Sverige kunde göra var att ta emot alla som ”flydde” därifrån.

Till detta vill jag kommentera följande; Det är ingen som tvingar någon att köpa svenska vapen och minst av allt tvingar Sverige dom stridande att begå vidrigheter som att skära halsen av motståndaren eller att skjuta den bakbundne motståndaren även om detta utförs med svensktillverkade knivar eller skjutvapen. Skulden till dessa vidrigheter ligger enbart på dom primitiva individer som utför detta.

Så Sverige har ingen som helst skuld i detta, Behrang Miri. Detta är bara ännu ett utfall av ditt mer eller mindre sjuka svenskhat. Ett hat som jag, som också har fått en fristad här i landet även om det snart är 60 år sedan, har svårt att förstå. Jag måste, Behrang Miri, tillstå att jag numera när jag ser vad dessa våldsbejakande varelser är kapabla att göra är synnerligen trött på allt vad islam, muslimer, jihadister, ISIS-anhängare och andra perversiteter oavsett vad dom kallar sig.

Det enda som jag är intresserad av är att så få, helst inte en enda, s k flykting från dessa områden kommer till vårt land. Och av en enda anledning, nämligen den att jag inte vill att Sverige skall sjunka till samma låga nivå som dom flesta länder befinner sig på i Mellanöstern och Nordafrika. Jag vill inte att vi även här i Sverige skall leva i ett land där alla konflikter och problem löses med våld och där det i princip alltid är krig. Men tyvärr så tar vi ett steg närmare detta med varje s k flykting som släpps in i landet från dom här länderna. Det verkar precis som folk komna från dessa primitiva kulturer och samhällsbildningarna har våldet i sina gener och att dom därför inte kan leva vid sidan av någon som inte helt delar både religion och seder och bruk med dom själva.

Jag uppfattade att du också i programmet riktade kritik mot dom som utmålade Malmö som en kriminell och farlig stad och att du var trött på detta skitsnack och att du mådde dåligt av att höra detta. Jag anser att Malmö är en kriminell stad och inte alls helt ofarlig att vistas i. Närmare bestämt så anser jag att Malmö är en mångkulturellt kriminell stad.

Jag har bott i Malmö sedan 1968 så jag vet skillnaden från den tiden innan mångkulturen infann sig i Malmö i den storleksklass som nu är rådande. Framför allt var våldskulturer komna från dom s k MENA-länderna på den tiden så gott som obefintligt i Malmö. På 60- och 70-talet, Behrang Miri, så var inte skjutning på öppen gata, butiksrån varje dag, sprängningar, anlagda bränder på både bilar och fastigheter en alldaglig företeelse., rån mot åldringar, ockupering av andras egendomar mm mm, något som skedde dagligen. Dessa saker och i synnerhet i den omfattningen som det nu sker samt att det nästan uteslutande sker i områden där det numera i princip bara bor invandrare visar med all önskvärd tydlighet att detta är ett resultat av att Malmö numera sedan länge är en mångkulturellt kriminell stad. Detta, Behrang Miri, mår jag illa av!

I din spalt i gratistidningen City frågade du för en tid sedan hur länge en invandrare eller flykting skall vara tacksam över att få ha blivit emottagen i Sverige. På detta vill jag svara helt kort: I hela ditt liv till ditt sista andetag. Och den tacksamheten skall du visa genom att göra rätt för dig så fort som möjligt i ditt nya land och inte ligga ditt nya land till last och framför allt inte ägna dig åt ovanstående saker och att du uppfostrar dina barn att likaledes inte ägna sig åt ovanstående. Detta Behrang Miri, är så förbannat självklara saker så att det skulle inte ens behöva nämnas.

Så tagga ner ditt svenskhat, Behrang Miri, och visa lite mer tacksamhet mot dom människor i Sverige som i motsats till invånarna i dom länder som har nämnts här ägnat sig åt att bygga upp sitt land och inte åt att ständigt kriga och rasera. Det är deras arbete och inställning som har gjort att både du och jag och många andra har fått en fristad här. Skuldbelägg dom som skuldbeläggas bör!

Sandor Herold, Malmö

One Response to Skuldbeläggning…..

  1. bengt bohman skriver:

    Ja Sandor även jag tillbringade åren slutet 50tal och framåt. Det värsta som hände då var lite bråk mellan knuttar och raggare, eventuellt ett litet råkurr på Solhagen. i värsta fall ett blått öga. Misshandel, våldtäkt, skjutningar, bombdåd. Ja detta fanns inte på kartan. Så vad som händer i Pangstaden Malmö idag kan knappast bero på att Svenskarna blivit kriminellare. Men samtidigt tycker jag Svensken blivit en mesig typ. Med vänlig hälsning B Bohman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: