Socialistisk historieskrivning styr även Moderaternas agerande

Man kan lära sig mycket av historien. Därför är det så viktigt att vår historia och vår verklighet blir korrekt återgiven. Då menar jag inte polititiskt korrekt, utan sanningsenlig.

Segraren skriver alltid historien om det inte finns någon opposition.
Maktens myter blir ”fakta” som inte får förnekas.

I Sverige får man inte ifrågasätta klimat- och miljömyterna eller genustramset. För då kan man bli av med jobbet och hamnar i kylan. Bloggen Antropocene har skrivit mycket om detta fenomen som nog bara finns i Sverige och Kuba efter murens fall.

I Sverige får man inte heller ifrågasätta invandringens påstådda förtjänster och lönsamhet. För då blir man garanterat av med jobbet. Vi kan därför inte förvänta oss någon objektiv sanningssökande forskning vid våra högskolor och universitet, ej heller objektiv journalistik i våra medier. (Läs mer).

Fler exempel. Chilenaren Mauricio Rojas som flydde till Sverige tvingades senare fly från Sverige efter att han grävt fram fakta om invandringens konsekvenser med allt fler utanförskapsområden och ökad brottslighet. Han arbetar idag som forskare/lärare i Spanien. (Läs mer).

Den enda som vågat ta upp Rojas sanningssökande forskning om invandringens konsekvenser och kostnader är svenskkurden/ekonomen Tino Sanandaji. Även han verksam vid ett utländskt lärosäte (USA).

Den svenska invandringsdebatten är usel, skriver Anders W Edwardsson, historiker och statsvetare, i Dagens Samhälle. Också han verksam vid ett universitet i USA.

De som anser att Sverige ska ta emot så många invandrare som möjligt har i decennier närt en offentlig diskurs (åsiktskorridor) där utrymmet för avvikande åsikter är lika snäv som för saklig kritik,

Och resultatet av den extrema politik som förts vet vi – folkligt missnöje, sociokulturella problem, enorma kostnader.

Socialister och immigrationsliberaler fortsätter att göda en falsk historieskrivning, som bland annat hävdar att det finns ett positivt samband mellan invandring och välståndstillväxt.

Moderaterna har inte bara köpt vänsterns syn på invandring, utan numera också fullständigt kapitulerat inför den socialdemokratiska historieskrivning som sedan länge förvränger, förspiller och förgiftar svensk debatt. (Läs mer).

En svettig dag på jobbet för mediafolk och politiker som smörjs av lobbyister som får göra ”MUT-avdrag” (sk representation).

PS:
Inte värt att spilla tid på att lyssna på Anna Kinberg Batras sagor i kväll.
Moderaterna vill införa ett nytt skatteavdrag (Flytt-RUT) för dem som tröttnat på deras politik och vill flytta till något skatteparadis.
Vilka skatter/avgifter de vill höja i stället, för att kunna finansiera sin generositet med våra pengar, förbigås givetvis med största möjliga tystnad.

Själv tänker jag satsa på en perfekt grill-afton i solnedgången, ackompanjerad till kvittret från mina favoritinvandrare- flyttfåglarna. Vinet till karrén får jag tyvärr betala ur egen ficka, till skillnad från minglarna i Almedalen.

Det är på tiden att även vi som inte tillhör etablissemanget får göra skatteavdrag för rödtjutet (och avecen till kaffet) – i rättvisans namn. Svarta affärer blir vita som alliansen brukar säga om RUT och ROT.
Vilket parti hugger på mitt grillheta röstköpartips ?

/Elfyma+

3 Responses to Socialistisk historieskrivning styr även Moderaternas agerande

 1. ericr45 skriver:

  Någon tung skribent skrev (glömt vilken, tyvärr) skrev att Sverige är i grunden ett helt socialistsiskt land, detta oberoende av om vilka som sitter i ledningen..
  Ansvarig för detta, Erlander som lyckades skapa den socialistiska hydran, att få partiet inblandat i nästan allting i landet..
  Därefter Palme som smart nog insåg att ska man behålla makten måste ungarna skolas in i den rätta läran från början, dvs man skapade den socialistsiska skolan.
  Palme insåg också att man måsta ha rätt personer på rätta platser, dvs på tongivande positioner. Ingen tror väl att det är ren en tillfällighet att >70% av journalisterna är vänster?

 2. Ådärkomdenja skriver:

  – Att avstå Batras Almedalental är närmast självklart. Att höra PK-dravel upprepas, floskler vevas, är lätt förutsägbart och DÖ-trist. Jag avstod muppen Fridolin också, vars salladskommunistiska tal uppenbarligen var mycket slätstruket, en inkompetent skolminister, lite av Baghdad-Bob/Ullenhag över denne lillgamle pojkvasker. Att lyssna på 7klöverledarnas tal är ungefär lika spännande som att se på torkande målarfärg. Eller åla sig fram i den åsiktskorridor, som närmast kan liknas vid en etablissemangets tvångströja. Att så många Svenne Kålrötter fortfarande befinner sig i kolmörker, fortfarande tiger och låter sig hunsas av demokraturens kreatur, gammelpartierna, är skrämmande. Den medvetna hjärntvätten som socialdumokraterna bedrivit under ett halvsekel har numera anammats av borgerligheten, till ett kultur-marxistiskt-liberalt DÖdens cellskap, där inga märkbara skillnader finns. En motbjudande rödgrönblå sörja, som stinker av väljar- och folkförakt. Där psykopaten och landsförrädaren Reinfeldts ande och ondskefullhet fortfarande svävar som ett svart moln över det våldtagna Sverige.

 3. R Ericksson skriver:

  Om invandringen hade varit så bra för Sverige då hade vi inte haft några fattigpensionärer och fängelserna fulla med blattar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: