Hur firar du nationaldagen idag ?

Det officiella nationaldagsfirandet känns inte särskilt lockande längre.

Att lyssna på hycklande tal av politiker som föraktar det svenska, och som pissar på oss som inte vill öppna våra hjärtan och plånböcker för de nya ”svenskarna” är inte upplyftande, snarare deprimerande.

Förutom de högstämda talen så lockar det officiella Sverige med arabiska dikter på arabiska, afrikanska djungeldanser, gangsterrap och annan skit som jag vill slippa höra.

Andra begivenheter är välkomsttal till ”nya svenskar” och hyllningar av deras ”högstående kulturer”. Men nysvenskarna är ändå inte nöjda (Läs mer).  Här kommer en ursäkt till dem som aldrig får nog.(Läs mer).

För att behålla sinnesfriden väljer jag att åka ut i skogen för att utöva mitt forna hemlands primitiva riter, givetvis efter att ha hissat den svenska flaggan en dag som denna. Om inte pursvenskarna vill fira det svenska så varför ska jag ?

I riterna ingår att elda i bastun så kaminen glöder och sedan piska varandra med lövat björkris så att svetten lackar av värmen och ansträngningen. Min fru hotar att anmäla mig för hustrumisshandel, men inser att priset hade varit betydligt högre om hon hade gift sig med en muslim. Då hade hon tvingats leva livet instängd i en sopsäck i stället för att svettas några minuter i en finsk bastu.

Nationaldagen avslutas som sig bör med god svensk mat,
nedsköljd med svenska drycker av varierande styrka, dock ej från Arla.
Frågan är vad vi ska skåla för på nationaldagen ? Gustav Vasa ?
Att Sverige blivit en ”humanitär stormakt” ?

Midsommarfirandet, med sina fornnordiska rötter, känns som den riktiga nationaldagen. Men denna stolta folkliga tradition får vi nog inte heller behålla för oss själva.

Relaterat:
Nationaldag för vem ?

/Elfyma+

6 Responses to Hur firar du nationaldagen idag ?

 1. Pica pica skriver:

  Skogen är ett mycket bra val. Den är helsvensk och ärlig och luktar gott.

  Dessutom skrämmer den skiten ur våra nysvenskar. De enda man kan stöta på är flitiga thailändskor som plockar svamp och bär.

  • elfyma+ skriver:

   Har fått in en hel del vildsvin i området som inte längre låter sig skrämmas bort. Gillar inte dessa jordfräsar. Men om de kan hålla grannskapet fritt från oönskade besök så är det bra.

 2. xmaverickx skriver:

  Vi skulle behöva en Gustav Vasa, som kastade ut zigenarna.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10433571.ab
  Flitiga thailändskor!?, plockar mycket mer än svamp och bär.
  De plockar svenska (och andra västerländska) män på så mycket pengar de bara kan, de är mycket mer tjuvaktiga än skator.
  Och om männen inte är nöjda med det och kastar ut dessa kräk, ur huset och landet, så springer de till DO, och andra organisationer för ”mänskliga rättigheter” och gråter sina krokodiltårar, och kräver att få stanna, för att kunna utnyttja fler naiva män.

 3. Blodsven skriver:

  En dag som denna ger vi fan i allt vad våra PK-arslen och övriga idioter försöker ”roa” svenska folket med.
  Skål tamejfan för allt genuint svenskt.

 4. Snart firar man inte alls längre, risken att bli stämd hotad eller värre är påfallande stor med dagens förkastliga politik.

 5. elina skriver:

  Skogen låter bra, men den skogen vi har i närheten är skitig, bränsle på marken, sopor flyger runt och träd nedhuggna och fåglarna har flugit annanstans efter senaste bosättningen av mindre bemedlade migranter. Dock var det ett naturskyddsområde – förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: