KD har kopplingar till SD, men vill inte erkänna det.

KD har valt Ebba Busch Thor till partiledare.(Uppdaterat)

Hon föredrar Vänsterpartiet-Kommunisterna framför SD, samtidigt som hon själv låter som en kopia av SD:s Julia Kronlid när hon intervjuas i SVT.  Den extrema sekten Livets Ord har format Ebba Busch Thors världsbild i unga år.

Båda vill vrida klockan tillbaka till kristen fundamentalism, abortförbud och identisk familjepolitik med kvinnan vid spisen.

Busch är dessutom, i likhet med SD-ledningen och KDU:s ordförande Sara Skyttedal, en hårdför sionist som gärna poserar vid israeliska stridsvagnar på ockuperad mark. Det framgår i slutet av SVT-intervjun.

Varför Ebba Busch Thor låtsas ha beröringsskräck för ett parti (SD) som driver samma konfessionella sionistiska politik som hon själv, är en psykologisk gåta för oss ateister. Men det kanske är något sakrament som skiljer dem åt ?

En annan gåta är varför Gustav Kasselstrand och William Hahne uteslöts från SD (beslut idag).

Som skäl anges ”ideologisk avvikelse” och kopplingar till ”neofascister”. Men de påstådda bevisen är väldigt tunna för att inte säga skruvade och obegripliga. Det liknar mest smutskastning och maktkamp i mina ögon.

Om motivet är att bredda partiet för att locka större väljargrupper så är det kontraproduktivt att sparka ut arbetshästar som Kasselstrand/Hahne (tidigare petades Thoralf Alfsson från riksdagen), och fel att samtidigt släppa fram religiösa fundamentalister och fanatiska sionister som skrämmer bort sekulära väljare. Vi behöver inte fler konfessionella partier.

SD har inget existensberättigande om de överger sin invandringspolitik för att bli ”rumsrena” i etablissemangets ögon.Läs mer.
Om SD verkligen vill bredda sig så är det bättre att rensa ut partiets kristdemokrater och personer med dubbla medborgarskap/lojaliteter. Då skulle fler kunna engagera sig i SD. Kanske även undertecknad.

/Elfyma+

Relaterat:
Falangstrid eller maktkamp inom SD ?
SD redo släppa invandringsfrågan

 

Annons

9 Responses to KD har kopplingar till SD, men vill inte erkänna det.

 1. R Ericksson skriver:

  Mycke text om Ebba Buske på Avpixlat – dock inget om att hon är sionizt !!

 2. adarkomdenja skriver:

  SD-medlemsskap avslutat. Utrensningarna har jag inte tillräcklig insyn i för att kommentera, men principiellt mycket tveksamt sätt att lösa problem på. Det osar Stalinfasoner från makt-kvartetten i SD. Att styrelsen samtigt beviljade slaktar-Karlsson ett retroaktivt (!) lönetillägg på 10 000:- i månaden var mer än utmanande. Sånt kan jag inte acceptera att vara med och finansiera via medlemsavgift, goodbye SD.

 3. xmaverickx skriver:

  ”Båda vill vrida klockan tillbaka till kristen fundamentalism, abortförbud och identisk familjepolitik med kvinnan vid spisen.”
  Vilket går tvärs emot socialismen/ateismen/sionismen.
  Lyssna bara på Alva Myrdal, en av Sveriges genom tiderna ondaste (bakom den väna fasaden) kvinna.
  Den som idag ger mig närapå samma slags rysningar av obehag är Cecilia Wikström (Fp), som har gått sängvägen ända till Europas maktcentrum.

  • R Ericksson skriver:

   Det gäller att kunna historien – socialdemokrati är kommunism light

  • elfyma+ skriver:

   KD:s och SD:s familjepolitik gynnar främst invandrare med många barn. De kan leva på föräldrapenning, barnbidrag,flerbarnstillägg, vårdnadsbidrag, bostadsbidrag etc etc, i stället för att jobba.
   Vi får ett bidragsberoende parallellsamhälle som ägnar sig åt att producera barn, i stället för varor och tjänster.
   Muslimska män kan bygga sig ett skattefinansierat harem i Sverige med upp till fyra fruar och många barn som i praktiken försörjer honom. Har sett det med egna ögon där jag bor. De bryter mot koranen dagligen när männen låter sig försörjas av familjens bidrag i stället för att själva försörja familjen enl. koranens påbud.
   På 30-40-50talet försörjdes familjen av riktiga män som arbetade och betalade skatt. Deras fruar kallas idag fattigpensionärer.

 4. R Ericksson skriver:

  Tacksam för en separat artikel om detta, jag gillar inte att mussar har harem i Sverige

  • elfyma+ skriver:

   Sitter lite ”offside” nu med sinande surfpott.
   Du kan väl googla på den omskrivna lägenhetsbranden i Rinkeby där en mamma med barn brann inne. Fadern till barnen var inte hemma. Han befann sig hos sin andra, tredje, eller fjärde fru enl. gammal god muslimsk sed där mannens gracer ska fördelas rättvist mellan fruarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: