Tiggare,vägpirater,Eu-migranter………..

Listan kan göras hur lång som helst. Alla ser att det har skapat enorma problem i vårat land. Men våra politiker vill inte agera på hotet mot samhället. För de har målat in sig i ett hörn. Nu höjs mer och mer röster för ett förbud mot tiggeriet. Men Löfvens svar är att man kan inte lagstifta bort fattigdom. Nu undrar ju jag varför Löfven inte vill att Svenska pensionärer skall kunna få det bättre? För alla dessa pengar som går till massinvandringen och dess effekter är ju de facto svenska pensionärers surt förvärvade pengar? Ett antal länkar som tar upp dessa frågor.

Är det otänkbart att förbjuda tiggeri?

”Medierna fokuserar på enskilda tiggares utsatta situation. Vad vet vi då om tiggarna?
Är namn och identitetsuppgifter alls kända för myndighetsföreträdare eller andra som har kontakt med dem? Har de någon som företräder dem i förhållande till svenska myndigheter? Finns organisation eller samverkan mellan grupperna? Finns regler eller andra maktstrukturer?
I medierna och i umgänget människor emellan sägs att vi måste godta tiggeriet, då det inte är förbjudet att tigga. Denna uppgift är inte helt riktig.
I Stockholms lokala ordningsföreskrifter föreskrivs att insamling av pengar utan samband med tillståndspliktig allmän sammankomst, liksom tillfällig försäljning, kräver tillstånd av polisen. Föreskrifterna anger inte vilka skäl som sådana tillstånd kräver. Det kan inte antas att tillstånd ges för den som vill att tigga för sitt uppehälle. Föreskrifterna är böterssanktionerade.
Polisen i Stockholms län har på fråga svarat att inga personer som man kan anta faller under begreppet tiggare har sökt tillstånd för penninginsamling.  ”

Dags att tillfälligt stoppa invandringen. skriver Bert Torekull MP

”Invandringen och integrationen börjar likna ett fiasko. Människor i tiotusental väntar i förtvivlad sysslolöshet på en oviss framtid, statsfinansiellt skenar ett tåg mot stupet, nationellt grävs klyftor av moralisk natur som skiljer överheten från folket, storstäder från landsort, city från förorter och rika kommuner från fattiga, skriver Bert Torekull.

Politik har blivit en tävling i godhet.

”Så på vilken sida valde då Aftonbladets ledarsida att sätta ner foten? Det var inte alldeles lätt att utläsa, men skribenterna avvisade i alla fall alternativet att acceptera kåkstädernas framväxt. Däremot måste alla som så önskar få bli en del av det svenska samhället, slog de fast. Den rimliga tolkningen är alltså alternativ 3 – att Sverige ska börja ta ett försörjningsansvar för andra EU-länders medborgare.”

Alla tecken pekar åt samma håll, att Sverige som välfärdsnation är på väg att gå under. Allt för att vi har veka politiker och rent ut sagt dumma politiker.

Varjager

 

4 Responses to Tiggare,vägpirater,Eu-migranter………..

 1. ericr45 skriver:

  När skrivna lagars innebörd nonchaleras och ersätts av ”tyckande”, dvs rent hycklande, då är det riktigt illa..
  Tiggandet är bara en del.
  ”Tyckandet” hämtas vanligen ur div usla och okunniga skribenters alster. (Undviker här medvetet att använda orden journalist resp artikel).
  Det har ju, ffa på nätet, dykt upp artiklar med många exempel som beskriver hur vi i dagens Sverige inte tillämpar våra lagar.
  Hur är det t ex med tremånadersregeln för EU-migranter?
  Pass/id och Schengen? SÄker Id-koll av sk ”flyktingar”?
  Campande i parker och på privat mark? Insamling av pengar?
  Finns hur många exempel som helst!
  Och ingen ansvarig bryr sig ”det är ju så synd om dem”..
  Svenska rättsväsendets tillämpning på brottslingar har helt havererat.
  Och ingen ansvarig bryr sig.. etc etc
  Resultatet är ju att samhällkontraktet bryts, all form av solidaritet och medmänsklighet försvinner,,

  Ett stort Tack för allt detta till vår inkompetenta amatörregering och en dödstyst Allians..
  Ni kan dra åt h-e….. eller åtminstone avgå…NU!.

 2. R Ericksson skriver:

  Räddningen kan vara när SD går över 20 % och FP + KD ligger under 4 %. Bensinskatten blir ett sänke för regeringen – nyvalet ligger runt hörnet.

  • Argus skriver:

   Man kan bara hoppas men realistiskt så borde Svensson för länge sedan ställt sig upp och vrålat: ”- UT”. Det måste tydligen brinna i den egna knuten innan de lyfter blicken från fördumnings-TV.

 3. xmaverickx skriver:

  De som fortfarande tror att SD är räddningen, VAKNA UPP!
  SD (ledningen) tar sina order från sionisterna i Israel (som är FÖR massinvandring OCH mångkultur i alla länder utom i sitt ”eget”), de i sin tur tar dem från Jesuiterna i Vatikanen, liksom nazisterna och fascisterna gjorde under WWII, och gör så än i denna dag, och det gör även islamisterna. Alla kysser de ringen på den vite påvens finger http://ivarfjeld.com/2014/09/02/kissing-an-gold-idol-on-the-ring-of-the-pope/. Bakom honom finns den svarte påven http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm, som är den mäktigaste mannen på Jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: