Skavlan avslöjas som simpel överbetald lögnare

Granskning Sverige, med ”Johan” i högform, har ringt upp de ansvariga för Skavlan-intervjun med Jimmie Åkesson.

Men ingen ville svara på några frågor, eller så gjorde de sig oanträffbara likt skumma telefonskojarföretag som inte tål offentlighetens ljus. (Lyssna).

Granskning Sverige avslöjar i detta inslag bl.a att:
-SVT försökte förnedra och få Jimmie Åkesson ur balans, genom plocka in folk i publiken, som buade ut honom, när han kom in i studion. Men buandena hade bytts ut mot applåder i utsändningen för att inte väcka anstöt.
– Fredrik Skavlan har ljugit Jimmie Åkesson rakt upp i ansiktet, på ett väldigt uttänkt sätt. Eftersom Åkesson varit utbränd och inte kunnat hänga med, kunde Skavlan komma undan med rena lögner.
– Skavlan har upprepade gånger ljugit och låtit andra gäster ljuga inför miljoner tittare.
– SVT har ljugit för sina egna anställda.
– SVT har in i det längsta försökt mörka, att programmet slagit rekord i antal anmälningar till Granskningsnämnden.
– En ledamot i Granskningsnämnden har redan deklarerat att ”Skavlan gjorde ett bra jobb” och en annan ledamot har, för Granskning Sverige, försäkrat oss om att Skavlan inte kommer fällas, vad som än är sagt i programmet och hur många anmälningar som än kommer in.

Folkstormen mot Skavlan-inslaget avfärdas som massprotester (underförstått orkestrerade av SD), av journalister som själva jagar i flock och flyter med strömmen likt döda fiskar.

Hur SD lyckades med mobiliseringen i Norge är isf en sensation.
Är det något de inte tål så är det svenskar som talar om för dem vad de ska tycka. De låter sig inte mästras av Sverige. De köper hellre svindyra obeprövade stridsflygplan från USA än beprövade svenska plan till rimligt pris.

Varjagerbloggen låter sig inte heller mästras, varken av SD eller någon annan.  Vi är inte sponsrade av någon. Vi ingår, i likhet med GS, i en växande sverigevänlig folkrörelse. Många av oss röstar på SD, i brist på bättre alternativ. Men det kan inte SVT och de andra begripa- för de lever i en medial bubbla -en bubbla som kommer att brista förr eller senare.

Men om någon erbjuder en miljon för en timme i TV-rutan varje fredagkväll blir det frestande att sälja sin heder. Skavlan tog ut 25mkr ur sina bolag under 2011, idag förmodligen mer.  Att vara politiskt korrekt/korrupt har blivit en lönsam affärsidé för många (läs mer).

Relaterat:
Skavlans påhopp på Åkesson kritiseras hårt – i Norge

/Elfyma+

One Response to Skavlan avslöjas som simpel överbetald lögnare

  1. Erik skriver:

    Den andra ledamoten i granskningsnämnden hade inte tittat på hela intervjun men satt ändå i telefon och sa till den wallraffande inringaren att ”~ du behöver inte oroa dig för att skavlan kommer fällas ~”.

    JAS-F35 beror nog mer på politik än på folkkynne. Norsk militär är och vill vara en del av NATO och gillar att åka till USA på träning med mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: