Vem låtsas mest.!?

“Ingen är ännu gripen, Två människor har mördats och många skadade. Hur har du bara mage att dra in förklaringar och börja prata om ”massinvandring”.

 

http://www.friatider.se/tre-man-begars-haktade

De tre män som suttit anhållna misstänkta för grovt vapenbrott och som utretts för inblandning i onsdagens massaker i Göteborg begärdes idag häktade. De tre männen är enligt uppgifter från tingsrätten invandrare från Mellanöstern och en av dem är tidigare dömd för brott. Den äldste av mannen, 27-åringen, är enligt uppgift till Fria Tider en man som relativt nyligen kommit till Sverige som flykting.

…….

 

Visst Marita Engström,

Ännu är ingen vare sig åtalad eller dömd för skjutningarna. Och väldigt mycket talar för att gärningsmännen heter Svensson, Karlsson, Nilsson eller något liknande, förmodar jag att du tänker…

 

Personligen förhåller jag mig åtskilligt mer skeptisk till det, mot bakgrund av de erfarenheter vi redan har av vilka som står för det gatukrig som hela tiden eskalerar i vårt tidigare trygga land. D v s innan Sveriges kolonisering av vildar från bl a MENA-länderna.

 

Därför är – paradoxalt nog – den enda lindring som åstadkommes i vår utsatta situation den självsanering som i någon mån decimerar den primitiva arten här.

 

För någon ljusning genom den politik som du och dina förvirrade kollegor i 7-klövern bedriver, kan ju knappast annat än successivt förvärra situationen och resultera i en total samhällskatastrof.

 

Eller hur.!?

 

//Kenneth Sandberg

…….

From: Marita Engström

Sent: Friday, March 20, 2015 10:17 PM

To: Kenneth Sandberg

Subject: Re: Fw: Vem låtsas mest.!?

 

Men för h-vete. Jag har bett dig ta bort mig från sändlistan om du inget har att säga förutom att tala om hur det är enligt din sjuka förvridna värdsbild. Detta mejl.(Jag läser sällan mejlen från dig) är ett osmakligt lågvattenmärke. Ingen är ännu gripen, Två människor har mördats och många skadade. Hur har du bara mage att dra in förklaringar och börja prata om ”massinvandring” Så lågt,  så fördomsfullt och osmakligt…. STOP.

unnamed

 

Marita Engström. Vänsterpartist och socionom.

(En kombination som talar för sig själv…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: