Att sko sig på ett lands undergång.

http://demokratbloggen.blogspot.se/2015/03/foretagare-vill-ha-14-miljoner-i.html

Det handlar om uteblivna inkomster för konferenser, mat och för asylboendet. Peter Green känner sig lurad av Migrationsverket.

 

Har ni märkt hur jävla fula alla asylparasiter är? Kräken är lika fula på utsidan som på insidan, och de resonerar som de skitstövlar de är. I ett tidigare blogginlägg visade Demokratbloggen hur grisen Bert Karlsson resonerar. Han ser sin parasitverksamhet som viktigare än att folk får mat.

Sophögen på bilden ovan resonerar på liknande sätt. Det är inte nog med att fanskapet håvar in pengar för en förrädarverksamhet som går ut på att ta in ockerhyror, nu vill han dessutom att svenska folket ska ersätta honom med ännu mera medel till den folkutrotning som pågår.

…………………..

Mycket ska våra förfäder som slet ihop det svenska välfärdssamhället, ha stort beröm för. Men i ett avseende lyckades de mindre bra, nämligen att göra riktigt folk av den generation som nu kör Sverige mot avgrunden. Ovanstående är dessvärre inte unika när de av egenintresse är beredda att sabotera framtiden för våra barn o barnbarn!

Framöver behöver vi definitivt en lagstiftning som gör det möjligt att också deportera etniska svenskar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: