Koranen från pärm till pärm på finska Yle

Motsvarigheten till Public Service i Finland, Yle, ska under 60 halvtimmeslånga program på lördagar och söndagar sända koran-uppläsningar.
Hela koranen ska köras ner i halsen på de försvarslösa finnarna
-75 år efter att våra förfäder offrade sina liv för att de skulle slippa knäböja mot M****a. (relaterat).

KoranenTjatig sagobok för vidskepliga vuxna

Serien startar den sjunde mars och fortgår ända in i oktober då slutet av sagoboken ska ha nåtts.

Jaakko Hämeen-Anttila kesäkuussa 2012.
Syriske imamen Anas Hajjar och professor Jaakko Hämeen-Anttila

I början av varje program finns en ”klargörande” diskussion där imamen Anas Hajjar och islamforskaren och professorn Jaakko Hämeen-Anttila belyser den text som sedan läses upp.

Enligt imam Anas Hajjar är det viktigt att man läser koranen i sitt sammanhang för att inte ge ”felaktiga bilder” från verkligheten. (Yle).

Jihadisterna är extremt renläriga och använder koranen som handbok för sitt agerande. Skillnaden mot Mohammeds härjningar är att knivar och kroksablar kompletterats med moderna skjutvapen, internet och youtube som utvecklats av de otrogna. De tillämpar strikt de sharialagar som är islams kärna.

Elfyma+

5 Responses to Koranen från pärm till pärm på finska Yle

 1. Gruvmor skriver:

  Ingen annan ”religion” får sådan uppmärksamhet eller behöver ständiga ”belysande” diskussioner (=bortförklarande och slätande), som islam.
  Vurmarprofessorn får säkert en saftig ersättning. Dessutom är det han som översatt fanskapet. Obs att i Finland tvingas varje hushåll betala Yle-skatt.

 2. Blodsven skriver:

  Jag som trodde Finland var Nordens hopp i vår sjuka tid. Ska vi gissa att denne professor är lika ”kritisk” som alla andra PK-arslen som utger sig för att vara experter…

 3. Ådärkomdenja skriver:

  Faktiskt bra om folk lär sig hur koranen skall tolkas. Det förhåller sig så att de kronologiskt senaster surorna (Medina~) är de gällande, och de tidigare ‘mjuka’ (Mecca~) blir i princip icke-tillämpliga, i de avsnitt som de motsäger varandra.

  Den hårda, oförsonliga linjen är den som gäller, Alla kaffrer, ‘otrogna’, omfattande även s k ‘moderata’ muslimer, kan mördas, av vilken jihadist som helst. Lögnen, ‘Taqiyya’, är upphöjd till användbar metod, och målet är avskaffande av demokrati, total islam-dominans i hela världen, dvs det totala kalifatet. ISIS, m fl jihad-organisationer, tillämpar vad massmördaren Muhammed själv gjorde under sin hårdföra, senare del av sitt liv, dvs skolbokstillämpning av Quran/Medina.

  Detta är den enda och rätta islamismen, t ex bekräftat av Turkiets alltmer islamistiske president Erdogan.. ”det finns bara ett islam”, har han offentligenuttryckt.

  En detalj kanske inte så känd, är att alla imamer med turkiskt ursprung, både inom Turkiet, och ute i andra länder, är statsjänstemän, underställda statlig kontroll. Vilket innebär att dessa morddyrkande prelater, sprider sitt hat mot väst, via moskeér, som turkiska statstjäntemän!. Märkligt att de släpps in, de skall givetvis underkastas en diplomatiskt kontroll via UD-förvaltningar, och i så fall skulle dom sannolikt inte bli insläppta, Utom i Sverige/Absurdistan förstås.

  • Gruvmor skriver:

   Men inte kommer det att diskuteras att det är de mer våldsamma verserna som gäller, inte de ”mjuka” eller ”vackra”. Nä, om en muslim gör något illdåd så heter alltid att vi måste ”förstå” honom, och hur som helst är det fråga om ett enstaka fall. Och att hans illdåd inte har det minsta med Koranen eller islam att göra, utan han är säkert psykiskt sjuk / traumatiserad / diskriminerad. Så har det varit i Finland sedan länge.

 4. […] gjort ett utdrag ur den heliga sagoboken. Jag överlåter åt läsarna att uttolka budskapet. (Relaterat). Hur ateister ska behandlas framgår inte av handboken. Men enl. lärda imamer är vi sämre än […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: