Hatet mot slöjan, eller lögnen om ”svenskar”

Expressen drar igång en nya propaganda våg. Men de skriver väldigt lite om hatet mot kvinnor som inte bär slöjor. Typ kvinnan som blev våldtagen av 8 somalier. Hur kommer det sig att Expressen ljuger och enbart bedriver propaganda mot Svenska kvinnor och män? Vem köper deras lögner?
Varjager

6 Responses to Hatet mot slöjan, eller lögnen om ”svenskar”

 1. Blodsven skriver:

  Kan vara så jävla illa att 87% köper deras förbannade lögner…

 2. R Ericksson skriver:

  Senaste nytt från Slöddertälje
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  – Det är en omfattande insats, säger Lars Byström, presstalesman vid länskriminalpolisen i Stockholm till LT.

  Ett tiotal personer greps i Stockholms län under tisdagskvällen misstänka för grovt bedrägeri mot Arbetsförmedlingen.
  Den misstänkta huvudmannen ska, enligt uppgift till LT, vara en högt uppsatt person inom syrisk-ortodoxa kyrkan bosatt utanför Södertälje. Under kvällen kom uppgifter in till LT att polisen genomförde en razzia i kyrkans lokaler i Hallunda. LT försökte under gårdagskvällen förgäves få en kommentar från kyrkans sida.

  Dessutom gjordes husrannsakan på ett tiotal andra platser i Södertälje och de södra länsdelarna. Bland annat på Arbetsförmedlingens lokaler på Turingegatan i Södertälje där datorer hämtades ut av civilklädda polismän.

  Enligt uppgift till LT ska minst två tjänstemän från Arbetsförmedlingen i Södertälje vara bland de gripna. De misstänks för medhjälp till till grovt bedrägeri.
  – Vi pratar om bedrägerier i miljonklassen, säger en källa till LT.

  Huvudmannen – kyrkoledaren – misstänks för grovt bedrägeri, minst två tjänstemän misstänks för medhjälp till grova bedrägerier och flera av de andra gripna ska vara så kallade stödpersoner – personer med olika former av handikapp – som fått ersättning från arbetsförmedlingen för att utföra enklare arbetsuppgifter, men där polisen misstänker att fusk förekommit. Vid midnatt framkom även uppgifter om att en av de gripna, dock inte huvudmannen, ska vara misstänkt för för grovt bokföringsbrott och skattebrott.

  Personal från en rad myndigheter, som polisen, skatteverket, Arbetsförmedlingen, Ekobrottsmyndigheten har deltagit i en flera månader lång utredning och själva gripandet samordnades av Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten. Enligt uppgift till LT är tillslaget ännu ett i raden inom ramen för den myndighetsgemensamma insatsen Tore 2 som pågått sen 2010 i Södertälje och som rotat fram flera pågående härvor, som dock inte på något sätt är avslutade

 3. ericr45 skriver:

  Expressens ”slöjserie” är förmodligen lika (o)sanningsenlig som de två fall av ”slöjryck” som inträffade förra året. Mer korrekt PÅSTODS ha inträffat. Inga vittnen, inga bevis och samma person båda gångerna!

 4. Bertil skriver:

  På nyheterna så dem mycket noga att det var svenskar som våldförde sig på den stackars kvinnan. Men i Sverige räknar man tydligen alla som svenskar???

 5. Pensionären skriver:

  Jag kollade namnen på männen. somalier plus en irakier. Den första somaliern bor i Sundbyberg, i en tvåa tillsammans med 8 somaliska namn till. Varför kollar inte myndigheter upp hur bidragstagarna bor och hur många namn som är skrivna på samma adress? Hur mycket kammar inte den här våldtäktsmannen hem i bidrag?!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: