Om IS-återvändare.

Felix Unogwu,
Du anser, enligt en artikel i Dagens Samhälle (nr 4 2015), att återvändande IS-krigare “bör få en chans till”.
Tvärtom, Felix Unogwu; Desamt deras föräldrar/vårdnadshavarehar fått en chans för mycket..!
Allting talar för att dessa människor/folkgrupper överhuvudtaget aldrig skulle beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Och i de – alltför många – fall där sådana personer ägnar sig åt brottslighet, asocial verksamhet, terrorism så bör vederbörande med omedelbar verkan förvisas ur vårt land..!
Huruvida de hemvändande IS-krigarna är “hjärntvättade” eller ej och om detta har skett via islamister i Sverige eller utomlands, är helt ovidkommande. Det är hur som helst inte Svenska folket, svenska skattebetalare eller det svenska “samhället” som är skyldiga till det. Och därför finns det ingen som helst anledning till att vi här ska ta konsekvenserna.
I den mån det finns skäl för att utkräva ett ansvar från svensk sida, så gäller det enbart de folk- och landsförrädare som under ett antal år bedrivit en vansinnig massinvandringspolitik innebärande att vi nu har samlat på oss ett fruktansvärt stort antal människor som aldrig borde fått stanna här..!

Kenneth Sandberg

4 Responses to Om IS-återvändare.

 1. ericr45 skriver:

  Helt rätt!
  Men det kommer inte att så bli..
  Vi bor i Sverige, naivitetens och hyckleriets stamort på jorden

 2. xmaverickx skriver:

  Nigerianen Felix skall inte ha en talan i Sverige.

 3. R Ericksson skriver:

  Söndag morgon SVT nyheter – dom pratar om att Bärby låsta ungdomshem . Tio procent av deras klienter skäggbarn .
  Samma sak med andra ungdomshem mycket skäggbarn.
  Jag vet vad det kostar per dygn minst 5 000 kr.
  Kommunerna dumpar sina besvärliga skäggbarn på ungdomshem – ännu en enorm kostnad för staten

 4. R Ericksson skriver:

  Saxat från Fria Tider
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  Politik.Regeringen har tillsatt en ”hemlig asylgrupp” som planerar för 400.000 nya invandrare under de kommande fem åren – motsvarande en svensk storstad. Det avslöjade tidningen Dagens industri igår.

  Den hemliga asylgruppen utgörs av en grupp icke folkvalda vänsterbyråkrater på regeringskansliet som just nu drar upp riktlinjerna för Sveriges framtida befolkning. Planerna har skett i ”det fördolda”, påstår DI, utan det svenska folkets vetskap.

  Några av dem som ingår i den hemliga gruppen är Lars Westbratt, Erik Nilsson, Max Elger och Annelie Roswall Ljunggren – alla välavlönade byråkrater som arbetar för den rödgröna regeringen.

  Gruppen har bland annat tagit beslut om att Sverige ska ta emot minst 400.000 nya invandrare från tredje världen den närmaste femårsperioden. Planen sträcker sig över nästa riksdagsval som efter kartelluppgörelsen förra månaden endast kommer att vara ett symboliskt val eftersom den rödgröna regeringen gjort upp med alliansen om en kartelluppdelning av den politiska makten i Sverige.

  130.000 av de nya invånarna i Sverige kommer att ugöras av ”ensamkommande flyktingbarn”, det vill säga illegala invandrarmän varav en stor andel riskerar att vara jihadister från Syrien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: