De demokratiska krafterna i Europa börjar att vakna. PK-eliten är vansinniga.

Nu börjar de blanda äpplen med päron. De kallar det antidemokratiskt när folket vill göra sina röster hörda.

”I en storsatsning i tidningen Bild kräver nu 80 av Tysklands absolut största kändisar att de antimuslimska marscherna upphör.
Under rubriken ”Vi säger nej till Pegida” träder en lång rad politiker, chefer, konstnärer och elitidrottare fram med sitt budskap.
– Det bra att de demokratiska partierna och kyrkorna har hittat en tydlig ståndpunkt mot Pegida, säger förre förbundskanslern Gerhard Schröder.
– Jag förkastar rörelsen, eftersom jag är för integration, mångfald och respekt för mänskliga rättigheter. Vi bör också vara medvetna om att vi lever i en värld och inte i ett litet land, säger skådespelerskan Karo Herfurth.”

Nu är det inte tal om att öppna sina hjärtan och sinnen, utan nu kräver Pk-eliten att folket gör som de säger. Men folket vaknar och kravet på demokrati växer.

”Men i Dresden, ursprungsorten för demonstrationerna, samlade Pegida återigen stora skaror. Rekordmånga, omkring 18 000 personer, dök upp i går kväll. Det är något mer än förra gången.
Detta trots förbundskansler Angela Merkels hårda fördömande av demonstrationerna i sitt nyårstal.
– De som arrangerar sådana här demonstrationer har ofta fördomar, iskyla, ja, till och med hat i sina hjärtan, sa Merkel bland annat.(Detta från Merkel som tydligen längtar efter DDR options för Pegida)
Myndigheterna i Berlin släckte ljuset vid berömda Brandenburger Tor för att visa sitt motstånd mot Pegida.
Även ljusen vid Kölns berömda dom släcktes när ett hundratal Pegida-demonstranter samlades vid katedralen.”

De mörkar krafterna med pk-media och dess herrar gör allt de kan för att skrämma vanligt folk. Men jag hoppas och tror att de är för sent för dessa salongsimperialister.

Varjager

4 Responses to De demokratiska krafterna i Europa börjar att vakna. PK-eliten är vansinniga.

 1. Joy skriver:

  Väl talat, Varjager! Salongsimperialister är dagens ord. Och det är en bra symbol för deras syn på sin egen befolkning, släcka ljuset gör de för oss europeer. Europa är snart totalt mörklagt, massarbetslöshet, våld och förtryck. Kriget kommer till Europa snart. Tack vare ledarna och massinvandrarnas hat och förakt!/V

 2. Benny skriver:

  Kanske inte så konstigt då att Merkel var med och avsatte den demokratiskt valda Janukovtij i Ukraina när hans politik inte passade PK-eliten inom EU. Då kommer ju hennes agerande i nytt ljus…det ska vara demokrati på PK-elitens villkor annars ska den inskränkas eller avskaffas som via statskuppen i Ukraina. Vad jag förstått så är Ungern näst på tur för regimskifte enligt Merkels modell och hennes uppdragsgivare i Washington.

 3. R Ericksson skriver:

  Det bor för mycket folk i Tyskland
  Landet borde minska sin befolkning med minst 10 miljoner.
  Mussarna precis som zigenarna tillför absolut inget positivt till Europa

 4. Erik skriver:

  Muslimer tillför inget någonstans, det är därför INGET LAND I VÄRLDEN uppskattar muslimsk invandring. Inget. Inte ens muslimska länder uppskattar muslimsk invandring för de vet hur bråkigt det blir när muslimer och andra muslimer skall komma överens.

  Västländer med stor muslimsk befolkning är sannolikt på väg mot någon form av inbördeskrig, precis som i vilket MENA-land som helst.

  Mångkultur är beställd – mångkultur levereras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: