Reinfeldt fortsätter att hata etniska Svenskar.

Efter 32:ans senaste uttalande om att Svenskarna inte har rätt till sitt land undrar jag hur någon kan rösta eller stödja M.

”– Är det här ett land som ägs av dem som har bott här i tre eller fyra generationer eller är Sverige vad människor som kommer hit mitt i livet gör det till att vara och utvecklar det till? frågade han sig retoriskt.

– För mig är det självklart att det ska vara det senare och att det är ett starkare och bättre samhälle om det får vara öppet, konstaterade Reinfeldt sedan.

– Vad är Sverige för land? Ägs det här landet av dem som bott här i fyra generationer eller de som hittat på någon gräns? sade han nedlåtande.

Därefter menade han att svenskarna är ointressanta som folkgrupp och att det istället är invandrarna som skapar det nya Sverige.”

 

Ryggradslöse har återigen visat sitt bottenlösa hat mot Svenska folket. Nu kommer frågan till M och deras lokalpolitiker. Vad anser ni ?

Mitt svar till Ryggradslöse är enkelt och tydligt: Du är inet och kommer heller aldrig att vara Svensk i mina ögon. Du är så mycket landsförrädare som det någonsin funnits en. Du förtjänar inget annat än förakt.

 

Varjager

Annons

9 Responses to Reinfeldt fortsätter att hata etniska Svenskar.

 1. Joy skriver:

  Är du syrier, oavsett om du bott där, är född, är född där, eller kan ‘bevisa’ att du är syrier, får du PUT i Sverige. Helt plösligt blev tillhörigheten till ett land viktigt. Men en svensk betyder inget. Det ska vara en massimporterad sådan.

 2. Fredrik Reinfeldt har inte svensk bakgrund och kan inte förväntas arbeta för det svenska folkets bästa. Några av oss visste detta innan valet 2006 och valde att rösta på ett annat parti. De flesta hade ingen aning; de flesta har fortfarande ingen aning.

 3. Blodsven skriver:

  För nå´t år se´n före ett hockey-VM, satt denne idiot i svensk landslagströja och sa nå´t i stil med” att nu ska vi vinna guldet”.
  När denne idiot säger ”vi”, så menar väl fanskapet Afrika…

 4. R Ericksson skriver:

  Han kan också vara hjärntvättad av Bilderberger gruppen

  • Rozalinda skriver:

   Han går den globala maktelitens ärenden, som så många fler av den Svenska politikereliten, detsamma gäller de flesta av journalisterna och den bortkollrade, våldtagna kulturmaffian, de är lakejer, slavar åt dem som förbereder WW3, depop och New World Order. Den slav som inte gör uppror är ingenting annat än slav, men för oss andra som gör motstånd stundar bråda tider nu…….samtidens tecken är mycket illavarslande, inte bara här i Sverige, utan globalt, det hela verkar dra ihop sig till ngt. mycket stort, hemskt och mörkt, som sedan länge är planerat. Krigen pågår för fullt runtomkring oss och oskyldiga lider och drabbas varje dag. Det går inte att förvänta sig att Sverige inte kommer att hamna i skottgluggen. De som har livsuppehållande mediciner borde kanske börja preppa dem nu, i fall att. I morgon, nästa vecka eller om några år drabbas vi med största sannolikhet av ett storkrig och jag antar att många av oss är oförberedda då, när det plötsligt händer. Vet inte om den ligger kvar men en mycket bra beskrivning över vad som sker när kriget plötsligt drabbar ett land är ”One Year In Hell” Den mannen som lade ut sina erfarenheter på nätet, av allt detta vidriga som sker när kriget är ett faktum, ( ooops, här fastnade hopslagningstangenten)

   gjorde detta för att varna oss andra……Vi befinner oss nu i ett läge i Sverige där medborgarna misstror varandra, baktalar, anger, hänger ut oliktänkande samt att de flesta medborgarna helt tappat förtroendet för politikerna. Vi är ett splittrat folk helt utan ärlig, stark ledning som håller i rodret i skeppet Sverige som har sprungit läck och det är vi, folket som är bakbundna och betalar de inhemska förrädarnas löner, fester, resor och förmåner, flyktvägar och bunkrar. Vi har nu nått den kritiska gräns där de gamla politikerna, oavsett partitillhörighet börjar gå ut i media , i starka protester över vad som sker i landet och det är bra för moralen, etiken och för folkets vilja till motstånd….Reinfeldts besynnerliga uttalanden är välregisserade, inga ”grodor”, en agenda som syftar till ett fortsatt kaos och sänkande av nationen. Hans grova uttalanden kan tänkas ligga till grund för att det inte blir ngt. nyval, då de andra politikerna insåg att SD, potentiellt, skulle få betydligt fler röster i ett nyval, inte minst på grund av just dessa uttalanden, Sverige åt invandrarna, inte åt Svenskarna etc. Nyvalet blev på så sätt stoppat och NWO skrider fortsatt framåt, nu i marschtakt

 5. Bernt skriver:

  Det här är exakt vad den judiska BILDERBERGGRUPPEN vill, att utplåna gränser och nationella folk. Alla partier har den målsättningen pga de styrs av judar.. Speciellt Centerpartiet. Maud Olofsson är både judinna och BILDERBERGARE vilket kanske inte många vet. Judarna är svenskarnas FIENDER.. .

 6. Olli Rein skriver:

  Blodsven, Sveinfeldt har inte alla hönsen hemma. Han kommer troligen att få leva resten av sitt liv med sina bodygards. Hade han varit normal, så hade han kunnat slippa sånt. Men det skulle inte förvåna mig att han kommer ut som gay ur garderoben, och då är ju tre -fyra välbyggda bodygards en skänk från ovan.

 7. Ådärkomdenja skriver:

  Im med psykfallet på Säters fasta, iförd tvångströja och bettskena. Livstids förvaring utan möjlighet till omprövning. Enda läsningen sverigedemokraternas partiprogram, och på väggarna i cellen bilder av Jimmie Åkesson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: