Påhittade ”nynazister” ingår i SVT:s valpropaganda

TV-serien ”Blå ögon” fantiserar om att Sverige och vårt statsskick hotas av ”nynazister” som mördar folk på löpande band (6 mord hittills ?)
– när verkligheten i vårt årtusende är en helt annan.
(SVT-Play).

Adam Lundgren som Mattias: ”Tusen nålstick”En av de fiktiva ”nazisterna” som mördar på löpande band
– han lovprisas för sin sadistiska rolltolkning

Serien sänds som sig bör mitt under brinnande valrörelse för att få politiskt genomslag. Lägg därtill att nästan alla kultur- och underhållningsprogram innehåller förtäckt politisk propaganda. Inte ens barnprogram lämnas ifred.

Vänstervåldet är ingen fiktion- det är på riktigt

Demokratin hotas idag främst av våldsbejakande vänsterextremister som attackerar och förföljer politiker som ställer upp i demokratiska val. Men vi kommer aldrig att få se några TV-serier som speglar denna politiskt obekväma sanning. Vänstern försvarar ju bara demokratin och sig själva när de överfaller sina meningsmotståndare – påstås det.(Läs mer)

Vi kommer inte heller att få se några TV-serier om islamistisk terror.
Islamisterna är, till skillnad från de påhittade nynazisterna, så farliga att ingen vågar skriva om dem. De som skrivit att islam är en krigisk religion har omedelbart blivit hotade till livet av muslimer som hävdar att Islam är en fredens religion.

I Australien pågår just nu ett kidnappningsdrama iscensatt av islamister med kopplingar till, eller sympatier för, Islamiska Staten (IS).(DN).

Det är bara en tidsfråga när Sverige drabbas av liknande händelser, när återvändande jihadkrigare vill praktisera sina nyvunna kunskaper i prickskytte, bombtillverkning och halshuggning i Sverige.

Då har verkligheten hunnit i kapp rödgröna SVT och Sveriges Radio.

Robert Aschberg producerar den förutsägbara smörjan

Om det finns farliga nynazister (på riktigt) i Sverige så skulle TV-serien aldrig ha sänts av säkerhetsskäl. Och seriens producent, Robert Aschberg, hade fått sjunga med bolsjevikernas änglakör redan efter trailern.

/Elfyma+

5 Responses to Påhittade ”nynazister” ingår i SVT:s valpropaganda

 1. Joy skriver:

  Jag undrar om himlen med vacker änglakör kommer att vara öppen för herr Aschberg? Hans plats i evigheten blir nog snarare på ett väldigt hett ställe. Men han kommer ju i gott sällskap, alla hans ‘såta vänner’ finns där och väntar på honom. Och de blir bara fler och fler.

 2. R Ericksson skriver:

  Nuförtiden så är svensk teve bara Mark och Jonas och en massa annat skit !!

 3. Lind skriver:

  saxat från Lars Berns blogg:

  ” Folke Liden

  Det har alltid funnits en grupp människor som hyser utopiska, och för samhället skadliga, åsikter.
  Ett exempel i Sveriges historia är tokkommunismens era på sjuttiotalet. Det fanns då ett förhållandevis stort antal ”revolutionärer” som hyllade Mao, Stalin och Pol Pot. Dessa skulle utan att tveka ha infört ett lyckorike av typ Sovjetunionen om de haft makten. Många av dem finns f ö kvar idag, i den humanitära stormaktens frontlinje.

  Dagens galenskap, och motsvarighet, är försvaret för en invandring som inte, såvitt jag ser det, leder till annat än en nedmontering av välfärdssamhället och social oro av oanade proportioner. Allt motstånd kallas för rasism och att vilja ”stänga gränserna”.
  Problemet i dag är att vi inte har att göra med en grupp politiska vildhjärnor. Praktiskt taget HELA etablissemanget har ställt sig på ”den goda” sidan.

  Åter till sjuttiotalet. Hur hade det sett ut idag om hela den tidens maktelit inklusive tidningarna hade propagerat för kommunismens lyckorike?

  Jag vågar inte ens tänka tanken.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: