Släpp ut jihadisterna och lås dörren !

Säpo är med rätta orolig för att muslimska ungdomar som åker till sina ”hemländer” för att delta i ”heliga krig” i mellanöstern, Afrika, Afghanistan och Pakistan, återvänder till Sverige som fullfjädrade terrorister med uppdrag att med våld sprida islam till västvärlden.(SVT)

Denna bild ska ha postats på en militant sajt och tycks föreställa Isis-terrorister som siktar mot vad som tycks vara irakiska soldater.

Dokument Utifrån diskuteras hur man ska hindra våldsromantikerna att resa ut och hur de ska förmås komma tillbaka till Sverige.

Man är överens om att det är omöjligt att stoppa utresan om de utrustats med svenskt pass.

Säpo kan bara tala med jihadisterna men saknar lagliga medel att stoppa dem.

Alternativet är att lagen skärps med innebörden att de förverkar sin rätt att återvända till Sverige.
För att förhindra att de återvänder som passlösa asylanter med oklar identitet ska fingeravtryck tas på alla som åker ut.

Det är inte bättre i Norge.
Norska säkerhetspolisen PST bedömer att 100- 140 jihadister har rest från Norge till Syrien och Irak sedan hösten 2012 för att delta i strider. Det är en kraftig ökning jämfört med de 60 personer som man tidigare angivit.(SvD).

Regeringens egen islamist Mehmet Kaplan (MP) jämställer jihadisterna med svenskarna som kämpade för Finlands sak. Men skillnaden är att svenskarna då slogs för demokrati och frihet. Idag vill jihadisterna slåss mot demokrati och frihet.

/Elfyma+

6 Responses to Släpp ut jihadisterna och lås dörren !

 1. R Ericksson skriver:

  50 % kommer att dö i ökensanden eller vara så mentalt söndriga att dom inte kan hitta på djävelskap när dom kommer hem – men sen har vi de andra 50 procenten !

 2. ericr45 skriver:

  De får väl ringa Mona om suget att skära halsen av folk blir för stort?

 3. Luntan skriver:

  IS visar tydligt vad islam står för; En mördarideologi ”uppfunnen” av araben Muhammed som skall tvinga alla andra folk till slavar under dem. Inte är det pga något hot från Ryssland (som det påstås) det nu vädjas om samarbete med NATO! Vi som blivit uppvuxna med Västerländsk kultur och de med oss likasinnade i hela det övriga Europa måste fås att inse, att vi själva måste dra i gång ett krig för att bli av med islam. Det går inte mera att fortsätta backa, eftersom de då blir uppmuntrade att fortsätta mördandet av oskyldiga.

  • elfyma+ skriver:

   Uppmaningar att beväpna sig mm har raderats.
   Vi får inte sjunka till fanatikernas nivå.
   Låt oss i stället hoppas att förnuftet segrar i Riksdagen nu när SD sätter hårt mot hårt. 7-klövern sprattlar emot men de blir tvungna att krypa till korset med tiden.

   • Luntan skriver:

    Elfyma! Avser du ovan min åsikt om att ifall inget hjälper mot någon som vill mörda dig så måste du beväpna sig och vara beredd att skjuta innan den andra hinner göra det. Vad finns det för alternativ?

 4. elfyma+ skriver:

  # Luntan
  Det handlar inte om vad jag tycker utan om vad som är lagligt i Sverige. Sverige är inte USA. Har ingen lust att ska galler för dina åsikters skull. Varken du eller jag är helt anonyma på nätet. Tänk på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: