Mer om SD:s fulspel mot Kasselstrand avslöjas idag

Aftonbladet avslöjar på fredagen ett inspelat telefonsamtal som visar hur delar av SD-ledningen önskade att få bort Gustav Kasselstrand i samband med SDU-kongressen 2012. (Lyssna själv). (Uppdaterat).

Då utmanade Paula Bieler om ordförandeposten, och fick enligt Aftonbladet stöd av bland andra Mattias Karlsson, Erik Almqvist och Jimmie Åkessons sambo Louise Erixon.

Telefonsamtalet hålls mellan Daniel Assai, då biträdande chef i riksdagskansliet men som lämnade partiet 2013, och Louise Erixon. Kasselstrand utmålades då som ”nazist” av Assai. Idag utmålar han hela partiet som ”nazister”.

Assai fick sparken 2014 efter ekonomiska oegentligheter och har sedan ägnat sig åt att smutskasta partiet och sälja interna uppgifter till media. (SvD).

Men så länge han såg en lukrativ partikarriär framför sig så var det ingen måtta på lovorden från denne insmickrande hycklare. Var det Assai som Åkesson åsyftade när han sa att ens bästa vän kan bli ens värsta fiende ? (YouTube).

Utdrag ur samtalet:

Erixon: Ja, vi är några som verkligen försöker att byta ut honom, och då handlar det om att vinna i distrikten. Men vi hade räknat med att vi skulle förlora Stockholm, så det var ju ingen förlust.

Assai: Men om ni misslyckas med att få bort Gustav kommer jag skicka ett uteslutningsärende mot hela gänget.

Erixon: Ja, gör det! Gör det.

Assai: Om de fortsätter så. Om vi inte sätter stopp kommer Gustav inom två år försöka kuppa och bli partiledare.

En källa beskriver en kultur där det uppfattas som riskabelt att gå emot partiledningen och där karriärvägarna i partiet kan stängas om man ställer sig på ”fel sida” i ordförandestriden. (SvD).

Den här gången är det Jimmie Åkessons sekreterare, Henrik Vinge, som är partiledningens verktyg för att ta kontrollen över SDU. (Tidigare inlägg).

Missa inte Fria Tiders ledare i ämnet.

/Elfyma+

9 Responses to Mer om SD:s fulspel mot Kasselstrand avslöjas idag

 1. VP/Realist skriver:

  Är han nazist så ska han ut. SD har gjort ett bra jobb hittills genom att rensa bort de som skämt ut sig. I mina ögon har rasister inget i någons politik att göra. Är han däremot just och smutskastad är det förjävligt. Jag hoppas de vet vad de gör.

  • Sofia skriver:

   Nazist är ett gammalt tyskt ord för nationalZIONIST!
   I Israel används detta skällsord mot alla till höger och vänster.
   Netanjahu har t.o.m. kallat en misshaglig rabbin för nazist!

   I den svenska ankdammen……. suck!

   • elfyma+ skriver:

    Det stämmer. Har själv sett inspelningar på YouTube från Knesset där de khazariska konvertiterna beskyller varandra för att vara nazister.
    Ungefär som när amerikaner skriker asshole åt varandra när argumenten tryter.

  • elfyma+ skriver:

   Telefonsamtalet verkar vara autentiskt, men Daniel Assai är en hycklare som inte är att lita på. Var det han som sålde det inspelade samtalet till AB ?

   Han säger det som ger mest klirr i kassan för att rädda sin havererade ekonomi. Åkessons största misstag var att släppa fram denne rövslickare som gör vad som helst för pengar. Han hoppades väl på att knipa politiska poänger på att släpa upp en invandrare. Åkesson borde känna till att i mellanöstern byter man lojaliteter som vi byter skjortor. Om detta kan bl.a svenska trupper i Afghanistan berätta.
   Varför inte släppa fram arbetshästen Kasselstrand i stället för lismande lycksökare som bara vill sko sig själva ?

 2. Sofia skriver:

  Tragiskt att Jimmie Åkesson föll för denna kvinna!

 3. Erik skriver:

  SDs ledning består av ett riktigt läbbigt gäng opportunister. Fy såna människor!

 4. Bernt skriver:

  Kasselstrand är en klippare, Han höll ett tal på deras partistämma som var oerhört imponerande. Åkesson har all anledning att vara rädd. Kasselstrand står för det SD borde vara, ett svenskkontrollerat nationalistiskt parti. I stället för riksdagens mest judiska, sionistiska parti.

  • elfyma+ skriver:

   Jag lyssnade både på Åkessons och Kasselstrands valtal i somras. Kasselstrands tal var väl i klass med Åkessons, trots att han entourage bara bestod av vapendragaren William Hahne.
   Partiledningen borde vara glada för att det finns fler än Åkesson som har kapacitet att leda partiet. Konkurrens sporrar om det hanteras på rätt sätt.
   Kopplingen till Israel är obegriplig, såvida de inte sponsras av sionistiska intressen på samma sätt som i USA.

 5. […] • Som motvikt till detta finns tyvärr behandlingen av SDU. Se här, här och här. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: