Sverige har inte råd med miljöpartiet.

Hej,

I en artikel i Sydsvenskan och hd.se den 14 november (http://hd.se/inrikes/2014/11/14/marta-stenevi-mp-vi-har-inte-rad/) säger du: ”Vi har inte råd med rasism”. Jag vill säga att Sverige inte har med miljöpartiet med tanke den befolkningsutbytespolitik och massinvandring till Sverige som ni förespråkar. I artikeln säger du att du ser inga nackdelar med att befolkningen ökar. Det håller jag inte alls med om. Jag kan bara se nackdelar med befolkningsökning, inga fördelar. Massinvandringen till Sverige måste stoppas av bland annat naturmiljöskäl. Ni är inget trovärdigt miljöparti därför att ni vill ha massinvandring med en så gott som fri invandring till Sverige. Ni är ett miljö- och Sverigeförstörande parti. Annat är det i Schweiz där miljögruppen Ecopop vill minska invandringen till Schweiz av naturmiljöskäl. De har lyckats samla in så pass många namnunderskrifter så att Schweiz ska hålla en folkomröstning om detta.

Lars Jansson och Jan Tullberg är två debattörer som i sina respektive böcker och debattartiklar har skrivit om massinvandringens enorma kostnader. Vill du veta mer om dessa personer så kan du göra en enkel sökning på Google.

Det ni förespråkar i invandringspolitiken är ett förräderi mot Sverige och svenskarna. Den leder till att etniska svenskar blir en minoritet i sitt eget land. På vilket sätt är det bra att etniska främlingar blir en majoritet i Sverige? Jag ogillar miljöpartiet så starkt att jag aldrig kan tänka mig att rösta på er ens om jag hade fått pengar för att göra det, inte heller ens om jag hade fått flera miljoner och blivit ekonomiskt oberoende resten av mitt liv. Jag vill bo i ett svenskt Sverige där massinvandringen har stoppats och där en human, effektiv och rättssäker återvandringspolitik bedrivs. Jag vill inte bo i ett osvenskt Sverige som miljöpartiet förespråkar.

Paul Nilsson

3 Responses to Sverige har inte råd med miljöpartiet.

 1. Jern skriver:

  Bra Paul, stoppa invandringen! När den sedan är stoppad måste vi förmå någon miljon att åka hem. Det blir inte lätt och det finns i nuläget ingen kraft av betydelse som förespråkar repatriering.

 2. Bertil skriver:

  Jag tycke att det var verkligen jättebra skrivet och jätte sant. Håller med i allt som står i denna text!

 3. Bertil skriver:

  Vi klarar oss garanterat bra utan miljöpartiet. Tar man in en massa folk, kommer inte miljön att bli sämre då?

  Undrar vad vi ska med miljöpartiet till. Dem vill stärka strandskyddet vid alla sjöar och hav till 300 meter. Det kommer att hämma utvecklingen av landsbygden rejält inte bra tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: