Hur kan det bli så fel?

Vart tog det sunda förnuftet vägen i vårt land? Hur kommer det sig att så många människor röstar för vårt lands nedmontering? Varför finns det bara en väg och det är massinvandring och ut med det svenska för våra politiker i 7 klövern? Vad är det som gör de så fyllda med hat mot det arbetsamma svenska folket?

Varjager

6 Responses to Hur kan det bli så fel?

 1. Sofia skriver:

  Det har nog alltid funnits människor som gör vad som helst för att stå närmast ”köttgrytorna”.

 2. Sofia skriver:

  Moderaten Mats Johansson skrev en utmärkt artikel om sitt parti. Gjorde en väl genomtänkt analys och gav konstruktiv kritik –
  blev kallad ”landsförrädare” efteråt.
  Dagens Opinion skyllde den mest negativa kritiken på SD-svans!!!
  http://www.dagensopinion.se/mats-johansson-m-kallas-landsforradare-fredrik-reinfeldt-kritiken

 3. A-mannen skriver:

  Sverige har blivit medelmåttor paradis, en svetsare här och en Batra där, alla folkföraktande så blir man populär.

 4. R Ericksson skriver:

  Varjager det du pratar om händer hela tiden.
  ===================================
  TIGGARELÄNDET Idag skulle en grupp zigenska tiggare ha avhysts av Kronofogden från sitt läger i Stockholmsförorten Bandhagen, men detta har nu skjutits upp en vecka. På plats fanns bland annat socialdemokraten Sven Hovmöller som för Expressen beklagar sig över att tiggarna inte får bo kvar i skogen – det han glömde att nämna var att han själv skjutsat ut tiggare till skogen i intilliggande Hagsätra där han hjälpte dem att sätta upp sina tält.

 5. Ådärkomdenja skriver:

  Reinfeldt, backad av 7-k och media, grundlade hatet mot svenskar (”mentalt handikappade”… ”sverigedemokrater måste räkna med att få stryk på gatan”). Och genom att ge gatupöbeln, Expo, AFA, Researchgruppen, miljöpartiet, vpk, m fl kommunistvarianter, fritt spelrum så fick dessa dagens ”68:or” ett alibi, att i princip bete sig hur vidrigt som helst, utan nämvärd risk för egen del. Inom dessa pöbelkretsar flockas arbetlösa latmaskar, lågutbildade, Mena-iter, kränkhetsexperter, plus en del av övre medelklasssens skitungar, drömrevolutionärer. Förenade av en gemensam faktor, att skrika ut sitt eget missnöje, och sina egna tillkortakommanden. Under en förment ‘legitimerad’ form, sanktionerad av makteliten i Stockholm, och en nästintill förlamad och passiv poliskår. Flockdjur skränar bäst tillsammans, plockad var och en ser man rädda och fega ynklingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: