Hur svensk media undanhåller fakta från utländska artiklar.

Gått igenom hela PK-media nu på förmiddagen. 4 gripna för planering att mörda Drottningen i UK. ” Varför skriks det inte högt att det är muslimer? Är det inte viktig information?

”De fyra män som greps i Storbritannien kan ha planerat ett terrorattentat riktat mot drottning Elizabeth II, skriver Londontidningen The Sun. Männen uppges vara radikala islamister. Polisen har bekräftat att de gripna är misstänkta för terrorbrott, men inte att drottningen skulle vara målet. I ett uttalande säger Metropolitanpolisen att gripandena ingår i en pågående utredning om ”islamistrelaterad terrorism”.”

Som sagt det är bara Svenska politiker som fjäskar och helt kastar sig platt för islam. Ryggradslöse började fjäsket.

Varjager

 

4 Responses to Hur svensk media undanhåller fakta från utländska artiklar.

 1. ”…det är bara Svenska politiker som fjäskar och helt kastar sig platt för islam.”

  Mja, brittiska politiker har vid många tillfällen gjort sig kända för sin syltryggsmentalitet gentemot islam. Man använder ett begrepp som heter ”community cohesion” och som i praktiken innebär att man gör sitt yttersta för att släta över muslimsk brottslighet och slå ner på islamkritiska personer eller grupper.

  • Luntan skriver:

   Undrar vad som skulle ha hänt om Drottningen hade blivit mördad?

   • Blodsven skriver:

    Hur illa det än låter, så ger jag mig fan på det skulle väcka en jävla massa naiva hönsarslen…

   • Det hade sett illa ut. Och följts av spaltkilometer med artiklar om hur islam är fredens och kärlekens religion som kidnappats av extremister och att man inte får döma all världens fridsamma muslimer bara för att en ensam galning utfört ett vansinnesdåd och att man nu fruktar anti-muslimska känslor och förföljelse av muslimer i UK och att man överväger att skärpa hatbrottslagarna för att stävja missaktning mot islam, osv, osv efter känt mönster. Sen skulle Charles bli kung och Camilla bli King’s Consort och allting återgå till det vanliga utom möjligen att en flock bjäbbiga welsh corgi-hundar skulle få varsin spruta och bli begravna på heden utanför Balmoral i Skottland. Ja och så skulle väl ett antal poliser och säkerhetsmänniskor få sparken, förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: