Palestinabeslutet kritiseras av sionisterna

Regeringen har beslutat att erkänna Palestina som stat, om än ockuperad av guds utvalda folk på jorden.

Sverigedemokraterna, företrädd av kristdemokraten Julia Kronlid, kritiserar regeringens beslut och menar att beslutet till och med skulle kunna vara negativt i arbetet för fred i konflikten.

– Det är både hur regeringen har hanterat frågan gentemot de andra partierna i riksdagen, att de gör de trots att de inte har majoritet för det. Men också att jag är orolig för stabiliteten regionen. (källa: SR)

Kronlid tycker att det är respektlöst gentemot Israel med tanke på hur de har behandlats av framförallt Hamas.

Jag tror att sådana är erkännanden, i dagsläget, snarare kommer att försvåra möjligheten till fredsförhandlingar, säger SD:s utrikespolitiska talesperson Julia Kronlid,  som ömmar för ockupanterna. Julia Kronlid får sina direktiv av en ökänd sionistorganisation. SD benämns ”Swedish Nationalist Christian Party” i filmen.

Julia Kronlid och Richard Jomshof med sin talskrivare ?
(Bilden är inte manipulerad)

Julia Kronlid är dock ingalunda ensam om sin inställning. SD:s Richard Jomshof kritiserade idag regeringens beslut på SVT Forum i exakt samma ordalag. Hade han samma kippaprydde talskrivare ?

Frågan om en tvåstatslösning förefaller dock vara överspelad. Det skulle ha införts före 1967 för att kunna fungera.
Varför kan inte de två semitiska folken (Abrahams barn) bilda en gemensam stat med samma demokratiska och ekonomiska rättigheter för alla ? Davidsstjärnan kan då inte vara en enande symbol.

Och varför ska Sverigedemokraternas mellanösternpolitik dikteras av Israel ?

/Elfyma+

11 Responses to Palestinabeslutet kritiseras av sionisterna

 1. R Ericksson skriver:

  Sionisternas makt minskar i Sverige – både Stampen och Bonniers imperium går dåligt. Jag tror internet kommer att ta kål på sionismen.

 2. Nemesis skriver:

  Att erkänna Palestina, är som att erkänna Norrland som suverän stat. Helt sjukt. Särskilt som man inte erkänt Krim, Taiwan eller Preussen heller. Fast det är ännu mer legitimt. Palestina-protektoratet är bara en rutten kloak, som inte förtjänar den minsta respekt.

  Den som startade den palestinska terrorn mot Israel. Den som är orsaken till hela den palistinska skiten, i trevligt gemytligt samspråk med en annan man av sin tid. Vad kan man dra för slutsats av det tror ni… Lika barn leka bäst kanske:

  Befria Danzig och Preussen från den polska ockupationen istället. Ge tyskarna hela deras land åter.

  Vad gör annars utlänningarna här, som flyr, av samma skäl, som Sverigedemokraterna agerar. Har de då nåt att göra här alls. När nu inte Sverigedemokraterna accepteras till fullo.

  Det är som Dan Park. Varför ta emot de som flyr, för att undgå samma fängslande som Dan Park utsätts för. Hur berättigat är det i så fall. Låt först ordet vara helt fritt här, innan flyktingmottagandet för ofrihet, ska vara acceptabelt. IDAG INTE.

  Läs mer på Petterssonsblogg.

  • elfyma+ skriver:

   Varför kan du inte hålla dig till sakfrågan i stället (Israel-Palestina) ? Den som först drar fram Hitler i brist på sakliga argument har förlorat debatten. I så fall kan vi även diskutera sinonisternas spel under täcket med nazisterna och bolsjevikerna- så länge de trodde sig ha något att vinna på det.

   Den i USA verksamma och ytterst välkända historikern Lucy Dawidowicz återger i sin bok A Holocaust Reader (s.150-153) följande resolution från Tysklands Sionistiska Federation den 21 juni 1933, alltså knappt fem månader efter Hitlers makttillträde:

   ”Sionismen tror”, heter det i denna sionistiska deklaration, ”att en pånyttfödelse av det nationella livet, som sker i tyskt liv genom anslutning till kristna och nationella värden även måste äga rum i den judiska nationella gruppen. Också för juden måste ursprung, religion, ödesgemenskap och gruppmedvetandet vara av avgörande vikt för att forma hans liv … Vårt erkännande av den judiska nationaliteten sörjer för ett klart och uppriktigt förhållande till det tyska folket och dess nationella och rasmässiga realiteter. Vi önskar inte förfalska dessa grundläggande frågor, eftersom också vi är emot blandäktenskap och för bevarandet av den judiska folkgruppens renhet, och vi avvisar varje överträdelse på det kulturella området ”

   Den ledande nazistiske ideologen Alfred Rosenberg, författaren till den i över 350 000 exemplar utgivna boken Der Mythus des 20. Jahrhunderts och som 1934 tillträdde befattningen som ”världsåskådningsledare för nazistpartiet”, förklarade följande i sin år 1937 utgivna bok Die Spur des Juden im Wandel der Zeiten, s. 153:

   ”Sionismen måste understödjas kraftfullt, så att ett visst antal judar årligen transporteras till Palestina eller åtminstone kan förmås att lämna Tyskland.” (Citatet är återgivet av den tyske historikern Karl Pokehn i dennes uppsats The Secret Contacts, Zionist-Nazi relations 1933-1941 i Journal of Palestina Studies, nr 19/20, 1976.

   Och Alfred Rosenberg hade fullt stöd av Hitler själv så sent som år 1938, vilket framgår av Jakob och David Kimches bok ”Des Zornes und des Herzens Wegen”, utgiven i Berlin 1956 (s. 26).

   Professor Lucy Dawidowicz framhåller i sin tidigare omnämnda bok, att Tysklands Sionistiska Federation redan 1933 starkt motsatte sig en ekonomisk bojkott av det nazistiska Tyskland som ”osionistiskt”, och de tyska sionisternas huvudorganisation verkade aktivt för att upphäva handelsbojkotten av Tyskland.

   ”I slutet av 1937 etablerade sig den sionistiska organisationen Mossad Alyrah Beth i Berlin för att leda utvandringen av tyska judar till Palestina. året därpå 1938, kom sionisten Bar-Gilead från Mossad överens med den sedermera så beryktande Adolf Eichmann om att upprätta särskilda utbildningsläger i bland annat modernt jordbruk, så att de judiska emigranterna skulle vara bättre förberedda, när de anlände till Palestina. Denna verksamhet övertog nazisterna själva 1939, efter krigsutbrottet den 1 september.” (Kimche, ibid. s. 433-444).
   Efter att själv ha avgått från sin befattning, uppvaktade Hitlers ekonomiminister, dr Hjalmar Schacht, Hitler personligen hösten 1938 och föreslog honom hur man skulle kunna öka den judiska utvandringen från Tyskland till de länder som av ekonomiska skäl inte ville ta emot flera judiska invandrare, nämligen genom att till dessa länder överföra pengar från Tyskland, en plan som Hitler godtog, men som Världssionistiska Organisationens ledare, dr Chaim Weizmann senare tackade nej till, eftersom han endast ville ha judisk invandring till Palestina – för att stärka sionismen i Palestina gentemot den palestinska befolkningen. Förutom detta följer här en redogörelse för det ingående samarbetet mellan sionister och nazister i den s k Arlosoroffplanen samt Cohen-planen som båda var sionistiska initiativ för långtgående samverkan mellan Hitlers Tyskland och de ledande sionisterna i dåvarande brittiska mandatet Palestina.
   Vad som står helt klart är inte bara att framstående sionistledare i Hitlers Tyskland liksom i Palestina samarbetade med ledande nazister, utan dessutom att själva den högsta sionist-ledningen var beredd att offra de tyska judar som – till övervägande del – varken ville eller kunde bege sig till det brittiska mandatet Palestina.
   Vad som står helt klart är inte bara att framstående sionistledare i Hitlers Tyskland liksom i Palestina samarbetade med ledande nazister, utan dessutom att själva den högsta sionist-ledningen var beredd att offra de tyska judar som – till övervägande del – varken ville eller kunde bege sig till det brittiska mandatet Palestina.
   ”Sionisterna godtar i grunden antisemiternas rasideolgi men drar därur olika slutsatser. I stället för teutonerna eller germanerna är det judarna som är den rena överlägsna rasen.

 3. Nemesis skriver:

  Trams. Det är konspirationsteorier. Det tror inte jag ett dyft på. Men man tror vad man vill tro. Och allt går att bevisa, om man drar felaktiga slutsatser tillräckligt hårt. Men jag försöker snarare se till palestinabluffen, än nåt annat. För det är det det är. Jag trodde inte det här var en nazist/islamist-blogg, utan en blogg mot sån skit.
  Israel må ha många fel, men är bra mycket bättre än alternativet. Varför värna Palestina-protektoratet, det är absurt.

  Varför jag tar upp Hitler, är för att bilden är så talande, för palestiniernas roll i sammanhanget, inget annat.

  • elfyma+ skriver:

   Ingen tvingar dig att läsa ”skiten” på denna blogg.
   Och jag tar inte emot mera skit från dig.

  • R Ericksson skriver:

   Vad ELFYMA skriver om finns i Jyri Linas och David Icke:s böcker. Ibland så samarbetar skurkarna och ibland slår dom ihjäl varandra.
   ==================================================
   Vem understödde Hitler ???
   WALL STREET AND THE RISE OF HITLER, by Antony SUTTON
   reformed-theology.org/html/books/wall_street/Översätt den här sidan
   This work was created with the permission of Antony C. Sutton. All rights reserved. No portion of this book may be reproduced without written permission from the .

   • elfyma+ skriver:

    Har inte läst boken, men historien uppvisar många exempel på temat ”min fiendes fiende är min vän”, så det är inte förvånande.Men i det här fallet handlade det nog om att profitera på nazisternas upprustning. Ungefär som Bert Karlsson och hans affärsidé att sko sig på asylinvandringen trots att han egentligen inte gillar den.
    Follow the money.

  • Jern skriver:

   @Nemesis~Läs Ingmar Karlssons bok om Palestinakonflikten: ”Bruden är vacker..” så behöver du inte göra bort dig på det här viset i fortsättningen.
   Mot bakgrund av den enorma Israeliska propagandan är det inte konstigt om folk inte har en aning om verkligheten. Inom SD var det ingen debatt utan sionisterna i ledningen bara slog fast Israel har rätt och att palestinierna ska ut. Pinsamt att ett förment nationalistiskt parti stödjer kolonialism.

   • elfyma+ skriver:

    Har hänvisat till samma bok tidigare men han avfärdar allt som inte passar in i hans agenda som myter och konspirationsteorier.
    Att diskutera med fanatiker som Nemesis och hans gelikar är meningslöst. Som att diskutera religion med Jehovas Vittnen eller invandring med Ullenhag.
    Måttet var rågat när han anklagade mig för att vara nazist och islamist. Nu får han hålla sig till sina gelikar.

 4. […] Relaterat om ”Rotschild Zionism” av David Icke. The Zionist Story. (Full Documentary) Sionismen, en ideologi vid vägs ände? Palestinabeslutet kritiseras av sionisterna […]

 5. […] Relaterat: Den historiska förebilden till TV-serien. Palestinabeslutet kritiseras av sionisterna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: