Drogtesta miljöpartisterna i Regeringen !

Miljöpartiet är inte bara en samling hycklare, skattefuskare och islamister – de är också knarkare och verklighetsfrånvända. Det kanske finns ett samband ?

Det senaste avslöjandet handlar om att ännu en ledande miljöpartist avslöjats som ”testare” av narkotika – narkotika som han själv smugglat in.(Expr.)

Det märkliga i denna historia är att den knarkande miljöpartisten belönats med en välavlönad roll som Regeringens/Åsa Romsons ”samordnare”, tillsammans med den ökände fifflaren Yvonne Ruwaida som också ska ”samordna” hycklarna för en väl tilltagen lön. Utnämningarna strider mot Regeringsförordningen (Läs mer).

Ledande ”svampexpert” ska ”samordna” Åsa Romson

Lägg därtill att knarksmugglaren i praktiken undgick straff.
Tingsrätten dömde honom till symboliska 75 timmars samhällstjänst – ”samhällstjänst” som sannolikt kunde avtjänas på MP:s kansli.

Av reaktionerna att döma är det ”normalt” att ”testa” narkotika
– åtminstone om man är miljöpartist.

Det är därför rimligt att alla som arbetar på regeringskansliet och på departementen drogtestas och avvisiteras innan de släpps in. Rosenbad får inte bli en skattefinansierad knarkarkvart.

Vi som förundrades över att MP vid sina valstugor bjöd på rå svamp i stället för traditionella karameller har nu fått en förklaring. Nej, jag ”testade” inte deras äckliga svampar- som tur var.

/Elfyma+

3 Responses to Drogtesta miljöpartisterna i Regeringen !

 1. R Ericksson skriver:

  Miljömupparna med ungefär 7 % av rösterna styr Sverige.
  Dom vill lägga ner 3 flygplatser och lägger stora byggprojekt på is.
  Dom har pratat om att höja bensinen till 27 kr litern och införa extra flygskatt. Dom älskar zigenare och skäggbarn etc etc etc .
  OCH Svenne och hans tant sover – snaaark !!

 2. Ådärkomdenja skriver:

  Detta parodi på parti fick 6.89% av rösterna i septembervalet. Och har begåvats med 25% av ministerposterna i Löfvens Kalle Anka-regering. Hur illa kan ett land (miss)-skötas? Det här kan inte hålla särskilt länge, om-/nyval MÅSTE bli följden. Såvida inte Reinfeldts förstörda ‘arbetarparti’ moderöderna går i koalition med sosseriet. I sjuka Absurdistan kan t o m detta hända. Landets bästa i andra hand, kamp mot Sverigevänner och demokratiska (sd), med 13% väljare, går före.

 3. Bengt-Erik Nordlund skriver:

  Det är SD´s plikt mot sina ca 1 miljon väljare att fälla denna så totalt vansinniga regering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: