Varför tävlar våra politiker om att sänka Sverige? ”EU-migranter,”pappers lösa” etc etc etc.

Det verkar inte finnas någon hejd på vad våra politiker anser att vi skall betala. De är fri vård och omsorg. Det är tiggar ligor som slåss om platser att få ta oss på pengar. Mitt i allt detta så verkar det sunda förnuftet försvunnit rakt ut i tomma intet för 7 klövern och dess politiker.

53 tusen kronor på en tiggare, grattis vård i Malmö. Vad blir nästa kostsamma beslut som drabbar det svenska folket? Att SD får 16,7% i Sentio, inte ens det får våran rödgröna röra eller tiggar älskarna i Alliansen att vakna och se verkligheten.

Varjager

6 Responses to Varför tävlar våra politiker om att sänka Sverige? ”EU-migranter,”pappers lösa” etc etc etc.

 1. Att vara god genom att spendera någon annans pengar är ingen konst, skitlätt.
  Att vara god genom att spendera sina egna pengar är en konst och egentligen den godhet som borde räknas.
  När våra politiker och deras ”medlöpare” hamnar i en situation där deras egna pengar eller deras egna välbefinnande hotas då blir det inte roligt längre.
  Iakttag bara när en journalists nära och kära åldringar får ”eldavbrott” i sin vårt då mullrar det från alla håll…….

 2. Sofia skriver:

  Det ingår i en mycket större plan.
  New World Order.
  Jag skulle inte säga ”våra politiker”.
  De är ett annat folk.

 3. R Ericksson skriver:

  Jag är ledsen Varjager – Varför tävlar våra politiker om att sänka Sverige? Deras galenskaper kommer inte att sluta förrän pengarna är slut !!! Om ett sjukhus i Skåne enligt reglerna ska ge sjukvård till en tiggare så kan dom inte göra det för finns det ingen medicin så kan inte tiggaren få någon medicin.
  Om jag är läkare och sjukhuset inte kan betala min lön så kommer jag inte att finnas på sjukhuset , jag har börjat jobba i Norge eller någon annanstans !!
  ================================================
  Om en svensk byggjobbare inte får sin lön kan han inte gå till Bolaget
  och då går han inte till jobbet heller.
  ================================================
  Om ARLA inte får betalt för att dom kör ut mjölken så kan dom inte tanka bilarna, och dom kan inte hälla mjölk i bensintanken.
  ===================================================
  Jag såg på teve om KRETA. Han som sålde nya japanska bilar hade inga bilar i sin utställningshall !!! Han hade inga bilar för ingen hade råd att köpa en ny bil !!
  ===========================================
  I Spanien så står det 3 nya flygplatser helt tomma .
  Varför – för det finns inga plan som landar – inga startar heller !!

 4. Nemesis skriver:

  För att det som är själva syftet med deras politik, och har så varit sedan Palmes dagar, oavsett politisk kulör. Även om de nu verkar gå på spice i sin invandrargynnarhybris.

  De har tappat greppet totalt, i vad som vettigt är. Att förgöra allt, har nu blivit målet för dem. För oss som de ska vara till för, har de nu lämnat i det sjunkande skeppet, medan de bygger gyllene bestående sagoslott, för de inkommande. Det är inte mångkultur de vill främja, utan utanförsvensk kultur, där vi inte är inkluderade. Det är häxdoktorn Reinfeldt som vaggat in dem i sin vodootrans. Därför har de nu blivit helt galna, och behöver daglig ständig vård för rehabilitering till normalt liv.

 5. Luntan skriver:

  Finns det plats här för en konspiratorisk tanke? Överbefolkningen skapar konflikter som vi ser. Förr i Världen blev det krig med jämna mellanrum i vilka man lurade eller tvingade folk att delta i för Kung & fosterland eller den ”rätta” tron… Men Varför vill man nu sänka (eller skapa KAOS) i Sverige? Kan det röra sig om en konspiration för att de som redan är, eller är på väg att bli en fattig underklass – i stället för att de skall avliva de rika och deras medlöpare politikerna – skall börja gallra varandra? Det finns ju bara en viss mängd pengar att spendera såvida man inte t.ex. lyckas få låna vilket bara är ett sätt att skjuta problemen på framtiden. Man kanske vill att zigenare, muslimer och ”andra” som inte arbetar utan lever på bidrag skall börja gallra varandra? Vi har ”prislappar” på oss. För Vad man än oavbrutet tjatar så är vi INTE ”jämställda”. – För Fattiga utan köpkraft (bidragspengar) är ju ingen marknad?
  / En pensionär av f.n. 1,9 miljoner som inte (ännu) kallas ”tärande”

  • Blodsven skriver:

   Nog finns det fog för konspirationstankar allt i detta dårhus. Varenda politikerarsel från sjuk-klövern tjattrar samma idiotlögn om ”allas lika värde”. Det kan ju rimligen knappast vara så att hela jävla högen är hjärndöda? Är man inte hjärndöd så inser man ju att det kommer att gå åt helvete med denna idiotpolitik. Är man inte hjärndöd och låter detta fortgå, så är man väl insnärjd i något annat sattyg….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: