Mehmet Kaplan – islamisten i Regeringen

Det är inte bara Åsa Romson (MP) som hycklar i den nya mupp-regeringen.
Partikamraten, Mehmet Kaplan, låtsas vara demokrat för att tillskansa sig pengar och inflytande i det svenska etablissemanget.

Utnämningen av Mehmet Kaplan till minister är förvånande och förfärande, säger sossen Nalin Pekgul. Stefan Löfven tycker olika.

I söndags uppmärksammade flera turkiska tidningar ett uttalande av den nytillträdde bostadsministern Mehmet Kaplan (MP) där han säger att ett av de viktigaste skälen till att ungdomar ansluter sig till den islamiska staten, IS, är att islamofobin är så utbredd i Europa, skriver Nalin Pekgul i Di.

Mehmet Kaplans lösning på problemet är att moskéerna i Europa måste få pengar från staten för att motarbeta rekryteringen till IS.

Det verkliga problemet är snarare en identitetslöshet hos många unga muslimer i Europa. Denna rotlöshet utnyttjas av islamisterna för att nå målet att skapa ett parallellt samhälle styrt av sharialagar.

Det är ingen slump att islamistiska organisationer ofta bjuder in kända hatpredikanter till sina möten. Sveriges Unga Muslimer, som Mehmet Kaplan har varit ordförande för 2000–2002, har till exempel bjudit in Riyadh ul Haq till Stockholmsmoskén. Riyadh ul Haq stödjer väpnat jihad och föraktar judar, kristna och hinduer.

Hur länge ska man låta Sveriges Unga Muslimer och andra liknande organisationer, nu med Mehmet Kaplans stöd, komma undan med lama ursäkter med att de inte förstod vem de hade bjudit in?

Det är oförlåtligt naivt att tro att man med pengar till den här typen av organisationer och moskéer ska motverka segregation och nå de ungdomar som radikaliseras, skriver Nalin Pekgul. (Läs mer i Di).

/Elfyma+

5 Responses to Mehmet Kaplan – islamisten i Regeringen

 1. Sofia skriver:

  För första gången håller jag med Nalin Pekgul 😉

 2. ericr45 skriver:

  Faktiskt, jaghåller med N Pekgul, hon hittar ibland tämligen rätt.
  Fö så gissar jag att Kaplan som minister var ett krav från mp för att de skulle stödja (s) och dessutom ett r-vslickeri av muslimerna.
  mp är ju för helt öppna gränser och då menar jag HELT ÖPPNA med fulla rättigheter från dag 1..
  Illavarslande inför framtiden..

  • Sofia skriver:

   Är Kaplan någon slags dubbelagent?
   I början av 2000-talet anklagade denne man, med ett judiskt efternamn, i en intervju i EXPO, muslimer i Sverige för att vara anti-semitiska.
   Nyligen vid ett besök hos ledarna i Turkiet, anklagade han svenskarna för att vara islamofobiska.
   Dessutom påstår judarna att Mehmet Kaplan har varit inblandad i ”Ship to Gaza” och därmed försett muslimerna med resurser för att förstöra Israel….
   Är det inte skumt alltsammans?

 3. Nemesis skriver:

  Snarare ökar man ju deras makt och den islamska fundamentalismen i Sverige, med ökade resurser. Man behöver också bara titta på ”kappvändaren”, så ser man vilken otäck typ han är. Inte ett enda leende på nån bild nånstans. Bara denna hårda genomörka blick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: