Svensk ge upp dina seder, tradtioner och ditt språk. Arabiskan är mer levande enligt Författaren Lyra Ekström Lindbäck.

PK-isternas förakt för det svenska folket och alla dess framsteg blir hårdare och hårdare. Allt utländskt är bar allt svenskt är dåligt. Allt nordisk är dåligt t.o.m.

”Enligt Ekström Lindbäck innebär Sverigedemokraternas fördubblade valresultat även ett fördubblat antal kränkningar och hot om våld. Sedan drar hon paralleller till Finland där ca 300 000 har svenska som modersmål, medan ungefär 250 000 talar någon arabisk varietet i Sverige. En jämförelse som haltar ganska rejält, då Sverige och Finland var ett i nästan 700 år.

Finskan har erkänts som nationellt minoritetsspråk medan arabiskan, som enligt Ekström Lindbäck blomstrar i hemspråksundervisningen och är ett allt populärare universitetsämne, inte har det.

Vidare anges att arabiskan är ett av de fem största språken i världen och talas av nästan 300 miljoner, är officiellt språk i 24 länder varav några är världens rikaste – sannolikt inte för medborgarnas bidrag till mänskligheten utan det som finns under marken.

Varför är då arabiskan inte mer populär i Sverige, som exempelvis engelska? Rasism och de “islamofobiska” svenskar så klart.

Svaret är förstås: rasism. Arabiska är islams konfessionella språk, och islamofobin är en av de starkaste rasistiska ideologierna i Sverige. Kvinnor får sina slöjor avryckta och glåpord skrikta efter sig på tunnelbanor och bussar, flera misshandelsfall rapporteras in årligen, rasismen är ett utbrett fenomen på arbetsmarknaden och fyra av tio muslimska församlingar har drabbats av hatbrott. Nu när nästan 50 rasister tar plats i riksdagen har många plötsligt insett att det här är ett land i kris, där hundratusentals människor känner sig otrygga så snart de går utanför dörren.

Enligt Ekström Lindbäck är SD de enda som belyst invandringsfrågan, vars politik tvingar människor att glömma sina livserfarenheter, ge upp sina kulturarv och förtränga sina språk till förmån för en fabricerad ”svenskhet”, och detta kommer aldrig att vara integration, menar hon.”

Med sådana människor som författare kunde man tycka att sagoböckerna borde vara bättre. Men det är klart, detta är väl en medioker författares chans att få lit emer tid i rampljuset och kanske kränga några böcker till. Nu önskar vi naturligtvis att denna ”15 min of fame” författare tar ocvh flyttar in i de berikade områdena.

Varjager

5 Responses to Svensk ge upp dina seder, tradtioner och ditt språk. Arabiskan är mer levande enligt Författaren Lyra Ekström Lindbäck.

 1. R Ericksson skriver:

  Alla dessa tok tanter – det tar aldrig slut !

 2. Katinka Glahd skriver:

  Kan inte någon sätta stopp för dessa Batikhäxor och förtorkade dårfinkor en gång för alla,på ett bestämt men MIT sätt?

 3. Ådärkomdenja skriver:

  Ett sånt förvirrat fruntimmer hade suttit på valfri psykanstalt, med tvångströja och daglig sobril-dosering, om detta uttalats på den tiden Sverige var ett friskt land (=fram till sextiotalets slut).

 4. Nemesis skriver:

  Läs det här. Mycket bra:

  ”Det är vi som idag är kulturradikalerna – mensblodet till trots

  by jhlundell

  I stockholms tunnelbana körs nu ännu en reklamkampanj i miljonklassen signerad Sveriges Kvinnolobby. Denna mäktiga och välgödda organisation som i tider när alla kan notera att det först och främst är pojkar som havererar i skolan och som hamnar i utanförskap, satsar ännu mer på flickor och kvinnors välbefinnande. Manshat är ju som bekant också en del av folkbildningen…”

  Läs mera här:

  http://jhlundell.wordpress.com/2014/10/10/det-ar-vi-som-idag-ar-kulturradikalerna-mensblodet-till-trots/comment-page-1/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: