Inte heller Åsa Romson lever som hon lär

Sveriges nya miljöminister och vice statsminister Åsa Romson, MP, har använt förbjuden giftfärg för att bottenmåla sin husbåt.

Doktorn i Miljörätt låtsas vara okunnig
när hon ertappas med att begå miljöbrott.

Miljöministern använder dessutom diesel för uppvärmning och låter bad, disk och tvättvatten strömma ut i Östersjön.

Färgen handlades av min make och kompisar till honom. Jag var inte med, säger Åsa Romson, till Expressen idag.  (Expr).

Varför avslöjandet kommer efter valet när skadan är skedd, och inte före valet, är symptomatiskt för agendajournalistiken.

Till skillnad från häxjakten på SD, så  är detta relevant information eftersom MP säger sig värna om miljön. Historien visar än en gång att miljöpartister inte lever som de lär. Och när de ertappas så skyller de på sin livspartner eller på sina barn.

Vi minns förre halvröret Peter Erikssons bortförklaringar när han avslöjades med att köra en stor bränsleslukande stadsjeep till Kallax för att sedan ta flyget till Stockholm varje vecka. SUV:n skrevs över på frun efter avslöjandet.
Peter Eriksson: Det viktiga är hur man agerar politiskt- inte hur man lever privat.

Vi minns hur det andra halvröret Maria Wetterstrand flygpendlade flitigt till Helsingfors och åker omkring i Finland i en stor stadsjeep, registrerad i Sverige för att slippa betala den höga finska accisen. Hon är/var till råga på allt gift med en finsk Miljöpartist tillika Miljöminister i Finland.

Vi minns MP:s ekonomiskpolitiske talesman, Yvonne Ruwaida, som var Riksdagens flitigaste taxiåkare. Nej det var ingen cykelriksha hon åkte i.

Vi har nu fått en Miljöminister, Åsa Romson, som själv beter sig som ett miljösvin.
Målar med giftiga förbjudna båtfärger, släpper ut orenat avlopp i våra vatten,  eldar med dieselolja i en gammal panna och kör med gamla dieselmotorer utan någon som helst avgasrening.(Mer om fartyget).

Åsa Romson: Jag har gott samvete. Jag kan leva med det.
Frågan är om väljarna kan leva med det ? (Läs mer)

Psykologerna kallar detta beteende för ”kompensationsetik” eller ”moraliskt balanserande”. (Läs mer).

Eftertanke:
Smart (men knappast miljösmart) att satsa på husbåt i stället för fritidshus.
Poängen är att båtar är skatte-/avgiftsbefriade till skillnad mot fritidshus.
Det enda de behöver betala är ev. hamnavgifter. Städning och sophämtning efter båtägarnas strandhugg får vi skattebetalare bekosta.

Och det finns heller inga krav på avloppet- inte ens efter 2015 om båten är K-märkt, vilket Romson hävdar. De kan isf fortsätta släppa ut skiten i havet.

Om paret Romson valt fritidshus hade dom tvingats investera i ett minireningsverk för uppåt 200 000 kr + betala avgifter för slamhämtningar. Inte ens gråvatten får släppas ut orenat från kojor långt inne i skogen, samtidigt som paret Romson och deras båtvänner får släppa ut sina bajskorvar orenat ut i havet. Hyckleriet når nya höjder i MP:s Sverige.

Elfyma+

Relaterat:

4 Responses to Inte heller Åsa Romson lever som hon lär

 1. R Ericksson skriver:

  Miljömupparna kan förlora 5 tusen röster på detta !!

 2. Edwald Ragnarsson skriver:

  Det är så jävla äckligt! (Ursäkta uttrycket)
  ..Men, sitter man som vice stadsminister och som miljöpartist -Och har dessutom skrivit artiklar om hur männen förgiftar vattnet i östersjön och blir fångad med minen som på bilden ovan -En sån´underbar bild förresten!! ..Med att själv förgifta vattnet, dessutom i en 20m båt som värms med en råoljepanna! Är ju bara så makalöst korkat, hjärndött och idiotiskt.
  Man kommer genast att tänka på:

  * Rumäniens gamla diktator
  * Kommunistisk hykleri
  * Förståndshandikapp

  Åter igen ser vi vilka som dras till politiken
  Inte de som vurmar för ämnet
  Utan de som är där för egen vinning -inget annat!

  Det är som att få se en Filadelfiapastor fast i en bordellhärva.

  ….N ä r skall vi få se kloka människor dras till politiken?!!

 3. Nemesis skriver:

  SD har dom kloka, övriga partier har skiten. Det bevisar bara vilka detruktionister de är av vårt land, vilket syftet är med sjuans genomruttna politik. Och mp är värst av avskräde. Därför vill man samarbeta med det mest destruktiva partiet, för att förstörelsen av vårt land, ska gå så snabbt som möjligt. Först borgarna, och nu sossarna samma skrot och skitkorn. Falskhet och taqiya, är det enda detta pack står för.

 4. […] Inte nog med att Miljöministern själv använder förbjudna giftiga båtfärger och släpper ut orenat avlopp ut i Östersjön (tidigare inlägg). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: