Granskning av Expressens hatdrev mot SD

Expressen utförde inför valet 2014, en av de största kampanjerna mot ett riksdagsparti i Sveriges historia. Genom en tredelad kampanj, ville man förmå människor att inte rösta på Sverigedemokraterna. (Uppdaterat)

Först lät man Knut-Göran Kjellberg skriva en kommunistinfluerad, Hitlerbesatt artikelserie om andra världskriget, i syfte att få människor att koppla ihop Hitler och rasism med SD.

Granskning Sverige ringer Knut-Göran Kjellberg och avslöjar hur han inte berättar sanningen objektivt, utan istället vill pådyvla ”skolungar” den historiesyn som passar kommunisterna och Expressens agenda.

Andra delen av Expressens kampanj handlade om att romantisera, skönmåla och ”försvenska” kriminella invandrare och kolonisatörer i en artikelserie kallad ”det nya landet”.

Den tredje och mest makabra delen av kampanjen, var att Expressen, tillsammans med den våldsamma kommunistiska dödslisteorganisationen Researchgruppen, gick igenom 70 000 kommentarer på alla stora etablissemangskritiska bloggar, för att hitta någon affektivt skriven kommentar för 3-4 år sedan.

Med detta material som grund gick man objudet hem till folk, in i hemmen med dold kamera, och började ställa oförskämda frågor i syfte att skrämma vanliga människor till tysnad.
Granskning Sverige får skakande vittnesmål om hur Expressen betedde sig och hur dom uthängda familjerna drabbats.
(Lyssna på det avslöjande inslaget).

Uppdaterat:
Eksjöpolitikern, Lars-Håkan Halldin (c),  anmäler Expressen och Sveriges Radio till Justitiekanslern, Datainspektionen, Finansinspektionen och Pressombudsmannen.

Han anser att Sveriges Radio och Expressens avslöjanden om vad enskilda medlemmar i SD tyckt och skrivit på anonyma debattsajter gränsar till politisk förföljelse och det borde bli ett rättsligt efterspel på detta”.

Att SD portar Expressen från sin valvaka är ett renlighetskrav, sådana demokratiska dödgrävare borde inte få sätta sin fot på några politiska presskonferenser.

Expressen liknar mer och mer den Engelska Tabloiden News of The World, den är gud ske lov nedlagd.
Hur vet vi att inte Expressen avlyssnar telefoner, hotellrum, sammanträdeslokaler och bostäder. Som de uppfört sig denna vecka så är min bedömning Expressen är demokratisk ohyra som borde läggas ned, skriver Lars-Håkan Halldin i Höglandsnytt.

/Elfyma+

Relaterat om den politiska adelns diktatur

3 Responses to Granskning av Expressens hatdrev mot SD

  1. Nemesis skriver:

    Läs det här:

    Sveriges Radio går nu ut och pudlar efter att en SD-fientlig journalist i en debattartikel på Journalisten.se kritiserat att jag i egenskap av Avpixlats chefredaktör bjöds in till SR:s valvaka…”

    http://avpixlat.info/2014/09/26/principen-om-alla-redaktorers-lika-varde

  2. R Ericksson skriver:

    Det är en psykopatfamilj som äger Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: