Val 2014: ExpoExpressens extremistiska kopplingar

Granskning Sverige kan avslöja hur konkursfärdiga tidningen Expressen samarbetar med kommunistiska våldsgrupperingen AFA dokumentation, numera Researchgruppen.

Robert Aschberg- den judiske maoisten som tillhör de 0,2 % som vill avgöra valet även i år. Gillar rasism i Israel men inte här. (Läs mer)

Granskning Sverige kan avslöja att en medarbetare till trotskistkommunisten Stieg Larsson erkänner att Expo samarbetat och samarbetar med AFA och Revolutionära Fronten. (mer om Expo)

Granskning Sverige kan avslöja att Socialdemokraterna och LO heltidsavlönar folk till att hata SD. (Relaterat).

Slutligen kan Granskning Sverige visa vilket parti som vinner på massinvandringen. Ett parti som valdes fram av 87,52% på Rosengård i Malmö.

Mona Sahlin -socialisten som föraktar allt svenskt

Ett parti som står som den gråa eminensen bakom allt hat mot Sverige och Sverigedemokraterna. Ett cyniskt och maktfullkomligt parti, som efter denna granskning, förtjänar epitetet landsförrädare, i sin verkliga betydelse.

Missa inte att lyssna på detta hårresande reportage (YouTube).

/Elfyma+

6 Responses to Val 2014: ExpoExpressens extremistiska kopplingar

 1. Jern_Betong skriver:

  Granskning Sverige är blind för den judiska faktorn och förstår därför inte Expressens roll.
  Kommunismen är skapad av judar. Efter att juden Leo Trotsky förlorat maktkampen mot Stalin lämnade han Sovjet och grundade den trotskistiska varianten av kommunism. Den använder den judiska kulturmarxismens metod att infiltrera och ta över inifrån. Expo är skapat av trotskister och har judar som stora finansiärer. I början åtnjöt Expo på sin hemsida stöd från en av de största judiska organisationerna i USA. Ett tydligt bevis på att Expo har en judisk agenda är att de ständigt talar vitt och brett om rasism men aldrig med ett ord nämner judisk rasism. Samarbetet mellan Expo och Bonnierföretagen Espressen och Bisnode är andra bevis på hur den judiska faktorn fungerar i praktiken.
  I alla länder utom Israel arbetar judar för att upplösa samhällen genom mångkultur. I det kaotiska normupplösta samhälle som blir följden kan judarna spela ut grupper mot varandra och klara sig själva genom att verka utan att synas. Expressen ingår i den judiska Bonnierkoncernen. Bonnier arbetar konsekvent, uthålligt och med kraft för att bryta ner det svenska samhället genom massinvandring och nedmontering av den svenska kulturen. Av någon anledning ser inte det annars så skarpsynta Granskning Sverige det uppenbara sambandet mellan Expo och Expressen.

  Ett personligt exempel på hur judisk makt fungerar var när jag här på bloggen Varjager med ett exempel från förra året visade hur judar bestämmer på Exponerat. Efter att ha berättat det här på Varjager blev jag avstängd från kommentering på Exponerat. Samma maktpolitik på Exponerat som hos Bonnier således. Munkavle istället för debatt.

  Illustrationerna i artikeln är andra exempel på hur den judiska faktorn verkar utan att synas. Aschberg är inte maoist längre och arbetar inte för socialism, men han är fortfarande jude och arbetar för judiska intressen. Att bara peka ut muslimer som röstare på S är fel, det finns inte trognare S-röstare än kristna chilenare t ex. Men genom att endast framhäva det muslimska hotet mot Sverige lyckas judarna försåtligt få stöd för den etniska rensningen i Israel. Vi har bringats till känslomässig samhörighet med israelerna. Tricket lyckas genom en konsekvent genomförd propaganda av sionisterna på nätet där Exponerat och deras kommentatorer är ett exempel.

  • elfyma+ skriver:

   Missade kopplingen. Men har nu lagt in en adekvat länk under Aschbergs nuna.
   Du är ingalunda ensam om att bli portad på bloggar kontrollerade av Kent Ekerot. Hans agenda är ett sänke för SD.

  • R Ericksson skriver:

   Jag är 98 % säker på att Bonniers är högst uppe i ILLUMINATI pyramiden i Sverige. Men hur vi ska få högutbildade och Svennar att förstå vad järn 9ch betong skriver här har jag ingen aning om.

 2. […] Demokratin hotas idag främst av våldsbejakande vänsterextremister som attackerar och förföljer politiker som ställer upp i demokratiska val. Men vi kommer aldrig att få se några TV-serier som speglar denna politiskt obekväma sanning. Vänstern försvarar ju bara demokratin och sig själva när de överfaller sina meningsmotståndare – påstås det.(Läs mer) […]

 3. […] Relaterat: Etablissemanget marscherar i takt med våldsvänstern ExpoExpressens extremistiska kopplingar […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: