Val 2014: Smutskastningarna av SD duggar tätt nu

Det är mycke nu. Kriminella Researchgruppen och Expressen ”avslöjar” varje dag att någon Sverigedemokrat ska ha svurit i den heliga PK-kyrkan. Syftet är att framställa SD och dess väljare som en samling dårfinkar utan trovärdighet.
(Uppdaterat)

Ofta handlar det om unga personer som för några år sedan skrivit många kommentarer på bloggar eller som twittrat frekvent, och då vid något tillfälle slängt ur sig något överilat eller onyanserat.

Det är i så fall värre att den politiskt korrekte Stefan Lövén förlöper sig och säger zigenare om zigenare. Oförlåtligt. Om fyra år kan det vara lika oförlåtligt att säga romer om zigenare. Det blir allt tätare mellan blindskären i den smala politiskt korrekta farleden.

Nu när dessa blivande SD-politiker mognat, och förhoppningsvis sansat sig, så får de äta upp vad de någon gång skrivit i affekt eller kanske i polemik mot någon meningsmotståndare som provocerat dem. Det är som att plocka upp enskilda citat från ett gräl.

Expressen försöker nu göra valpropaganda av dessa ungdomliga förlöpningar genom att presentera den gamla skåpmaten som ”nyheter” dagarna innan valet. Till saken hör att de inte gjort något olagligt- för i så fall skulle de ju polisanmälts.

Man behöver inte vara någon Einstein för att räkna ut att SD-politiker ogillar dagens invandringspolitik.

Uppfattningen grundas i många fall på dåliga erfarenheter av invandrare som kanske trakasserat, misshandlat eller rånat dem.

Att då begära av dessa ungdomar att de likt Jesus ska vända andra kinden till och lovprisa sina antagonister är för mycket begärt. Det kan inte journalister som bor i skyddade trygga helvita områden begripa.

Som politiker ställs det givetvis större krav på att uttrycka sig nyanserat och undvika grova generaliseringar -men det borde även gälla andra – inte bara blivande SD-politiker. 

Hur många gånger har vi inte hört att (alla) Sverigedemokrater är ondskefulla ”rasister”, ”främlingsfientliga”, ”högerpopulister” etc. ? Det har blivit så vanligt att ingen reagerar längre.

Det finns t o m överenskommelser inom media om att alltid klistra vissa nedsättande epitet på SD vad än partiet säger och gör. Inget annat parti behandlas på detta sätt, inte ens extrempopulistiska Fi som lovar allt åt alla.

Såväl politiker, journalister, ”forskare” och ”experter” ägnar sig åt dessa mycket grova och ofta ogrundade generaliseringar. Det finns även en SD-hatande industri (Expo m.fl) som försörjer sig på att smutskasta SD.

Vad värre är att det finns politiker inom andra partier som säger en sak offentligt men som tycker något helt annat privat. Dessa lismande och ljugande politiker är en fara för demokratin.(YouTube).
Här ett färskare exempel från årets valrörelse (AB).

De borde byta parti eller sluta med politiken om de inte tror på sitt partis politik. Man ska leva som man lär för att bli trovärdig inom politiken.

Vad jag inte kan få ihop är att man får generalisera hur mycket som helst i bespottningen av SD och dess väljare, åtminstone så länge man inte säger något positivt om SD.

När det gäller invandrare, i synnerhet muslimer och zigenare, och nu även kvinnor så gäller det motsatta.

De får inte dras över samma kam som det heter, såvida det inte handlar om påstådd utsatthet och diskriminering.

För då är alla utsatta för ”strukturell diskriminering” och ska kompenseras kollektivt med pengar och privilegier.

Vi ska t o m kollektivt bära skuld för gångna tiders oförrätter som de säger sig ha utsatts för flera hundra år sedan.

Tror inte att någon bryr om vad slaskmedia basunerar ut i sina förtalskampanjer. För det finns ju inget att annat parti att rösta på om man vill begränsa massinvandringen. Det enda som händer är att media och journalister tappar i trovärdighet och vi slutar köpa deras propagandablad.

Att mordhota meningsmotståndare är kriminellt enl. lagen
-men märkligt nog okej om man är Socialdemokrat. (Läs mer)

Uppdaterat kl.1500
Sverigedemokrater uppmanas avgå (SVT)

/Elfyma+

Relaterat:

6 Responses to Val 2014: Smutskastningarna av SD duggar tätt nu

 1. Blodsven skriver:

  Fulmedia är desperata nu, tänk om alla lögner och fulspel blir avslöjade. Dessutom har ”samhällets observatörer” inte en susning om hur det låter på arbetsplatserna och stugorna runt om i landet. Träffar både knegare, chefer, företagare, entrepenörer etc, och ingen jävel har något till övers för dagens idiotpolitik. Kan bli en söndag då korthuset rasar ihop….

 2. R Ericksson skriver:

  Jag vågar inte skriva här vad vissa SD:are har sagt.

 3. Pica pica skriver:

  Inte märkligt att PK-media och deras journalister har tappat både läsare och lyssnare för att deras ex-kunder inte har något förtroende för dem.

  De letar fram trams som sagt för 2 – 5 år sedan av någon SD;are och lanserar det som dagens nyhet före Syrien/Irak-kriget och Ukraina-krisen. Det framstår som desperat eller snarare patetiskt och övertydligt propagerande.

  Vi är ju alla människor med våra fel och brister. Titta bara på 7-klövern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: