SVT:s ledning går under jorden efter skandalerna

Skandalerna kring SVT vill aldrig ta slut.
Granskning Sverige har tidigare avslöjat hur revolutionära kommunister hittar på diskrimineringshistorier, som sedan svenska politiker tvingas diskutera och föreslå åtgärder kring.

Det senaste exemplet på SVT:s opinionsbildande agendajournalistik är den skandalösa utfrågningen av Jimmie Åkesson, med fabricerade falska ekonomiska kalkyler (Läs mer).

I detta inslag ringer Granskning Sverige upp cheferna på SVT
-som alla gjort sig oanträffbara.(YouTube).

Man får en obehaglig känsla att SVT och Sveriges Radio blivit etablissemangets propagandacentraler i maktens tjänst, efter känt mönster från Sovjet och DDR.

Elfyma+

2 Responses to SVT:s ledning går under jorden efter skandalerna

  1. SVT ”beskylls” för att vara mer åt V och MP än mot alliansen och M. Stämmer detta så är det ju konstigt att man ”jobbar ihop” jaa för så vitt man inte inom den PK 7-klövern jobbar tillsammans för att ”störa” SD. Att störa vilket parti som helst med Facts är naturligtvis OK och det bör ”granskande och opartiska” mediekanaler göra men stor intensitet speciellt inför ett val. MEN att störa med Fiction är ju naturligtvis ett agenda-drivet ”tilltag” och om så är fallet borde det rendera fri TV-licens under fyra år men tanke på att man som oberoende kanal inte SKALL påverka annat än med Facts……

  2. Lidenkatten skriver:

    Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
    KommunistTV!!! Fy fan!!! Något patriarkatet finns inte. Radiotjänst borde läggas ner och alla program borde finansieras efter amerikansk modell, med reklam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: