Valet 2014 handlar om att återta makt och inflytande

Desperationen växer inom etablissemanget (7-klövern, PK-media, korrumperade ”forskare”, ”experter” och ”chefsekonomer”).

När Sverigedemokraterna presenterade sitt Valmanifest gick etablissemanget på högvarv för att hitta fel i kalkylerna.

När de misslyckades fabricerades egna kalkyler som skulle bevisa att SD och RUT räknat fel.
Men Riksdagens Utredningstjänst stod på sig trots trycket från media. Det hedrar dem.

Att partiledare spelar bluffpoker mot varandra i TV-debatter är vi vana vid – då vet vi att det handlar om partsinlagor- om pajkastning -inte objektiva fakta.

När SVT:s utfrågare påstod att SD räknat fel så utgick vi tittare från att påståendet bygger på objektiva fakta, inte på illasinnade insinuationer från meningsmotståndare.

Det hade varit ärligare att låta Anders Borg göra intervjun i stället för att gå omvägen via ombuden Knutsson/Hedenmo.

Och vad är poängen med att under intervjun kasta fram icke offentliggjorda siffror i ansiktet på intervjuoffret och kräva att han omgående tar ställning till dem utan att få veta vad siffrorna baseras på ? Ingen seriös partiledare skulle svara på den typen av frågor. Syftet var nog inte heller att bringa klarhet. (Läs mer).

Efter avslöjandet att SVT gått ut med falska uppgifter i syfte att dribbla bort Åkesson, försöker ”opartiska” Public Service nu punktera delar av finansieringen – besparingarna på invandringen.

Sveriges Radio basunerar ut att invandringen och invandringens kostnader inte går att minska, som om det vore en naturlag eller en högre makt som skapat regelverket för invandringen.

Det märkliga är att samma professionella gråterskor nästan dagligen kräver att politiker ingriper för att påverka besluten i den andra riktningen.

Migrationsverkets chef hävdar idag att politikerna har överlämnat makten över invandringspolitiken till EU, Migrationsdomstolarna och Migrationsverket – varför de inte längre kan genomdriva nya ”Luciabeslut” för att begränsa invandringen.

Vi kan då lika gärna avskaffa politikerna, partierna och valet.
För om väljarna inte har något inflytande så har vi infört demokratur
– något vi brukar förfasas över i andra länder.
Varför kan vi inte göra som Finland och bestämma själva ?

Vi ska nu välja in 349 uppenbart överbetalda riksdagspolitiker som överlåtit makten till EU och det Migrationsindustriella komplexet. De vill inte ta något ansvar -bara behålla sin höga lön.

Valet 2014 handlar om att återföra makt och ansvar till våra förtroendevalda -till vår Riksdag.

Politikerna ska inte kunna krypa undan sitt ansvar genom att skylla på EU eller det Migrationsindustriella komplexet – något som de själva skapat och som de också kan riva.

Med ett större SD kan Riksdagen och vår demokrati bli starkare.
Vi ska välja politiker till vår högsta beslutande församling som vill ta ansvar. De andra skickar vi till Arbetsförmedligen.
Vi ses vid valurnorna gott folk !

/Elfyma+

6 Responses to Valet 2014 handlar om att återta makt och inflytande

 1. Politikerna i 7 klövern kan inte längre dölja bockfoten bakom sin värdegrund,ickedemokrater är dom!

 2. Adar Komdenja skriver:

  I SVT:s Gomorron-program fick vänsterpropagandakanalen förmodligen veckans chock! En invandrad kurd, som röstat (v) i 35 år, ringde i direktsändningen och berättade att han nu röstar på (sd)! Åkesson var inbjuden gäst, och han log ganska belåtet, hahaha. Länken: http://www.exponerat.net/lyssna-kurd-som-rostat-v-i-35-ar-lagger-sin-rost-pa-sd-och-ringer-jimmie-akesson/

 3. HH skriver:

  Vår riksdags rikedom på antalet personer bottnar i ett historiskt faktum – i gången tid hade vi en första och en andra kammare. Förmodligen kom dessa två kamrar till för att inte förhastade förslag skulle röstas fram så där geschvint som det görs idag.

  En försynt minskning av antalet parlamentariker till 201 personer skulle inte förminska demokratin nämnvärt. Som var och en förstår måste antalet ha denna ojämnhet för röstningarnas skull.

  En modig tös i KDU tog i DN debatt fram det uppenbara. Att vi helt enkelt inte har bostäder åt flyktingarna. Eller… min fula tanke… vill man ha dem som evinnerliga flyktingar boende som… flyktingar? Getton?

 4. Pica pica skriver:

  Vi skulle få lite pengar över om vi minskade antalet riksdagsledamöter med 100 pers.

 5. […] Det senaste exemplet på SVT:s opinionsbildande agendajournalistik är den skandalösa utfrågningen av Jimmie Åkesson, med fabricerade falska ekonomiska kalkyler (Läs mer). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: