Li Jansson, arbetsmarknadsekonom på Almega. sågar SD:s budget.

Men det är inte konstigt, då hon konstant har vurmat för massinvandring. Li Jansson, arbetsmarknadsekonom med förflutet hos Moderaterna och Svenskt Näringsliv, har konstant blandat ihop begrepp för att lägga dimridåer. När Bog och Ryggradslöse gick ut med att det behövs miljarder bara de närmaste åren för Migrationsverket. Ja då ser inte Li Jansson den besparingen. Lägger vi sedan till bidrag och läkarvård och övriga kostnader, ja då tror jag själv personligen att besparingen är ännu större.

”Åren 2015-2018 beräknar SD att det går att spara 151,8 miljarder kronor. Men då måste asyl- och anhöriginvandringen minska med 45 procent redan nästa år och kommande år med 90 procent.”

Li Jansson svar.

”- Det är väldigt oseriöst, säger Li Jansson, arbetsmarknadsekonom på Almega.”

Nu kräver då Svenska folket att få veta vad som är oseriöst med att genomföra en likvärdig politik med våra grannländer Danmark och Finland?

Oscar Sjöstedt, SD:s ekonomisk-politiske talesperson: ”Det är riksdagens utredningstjänst som räknat fram dessa uppgifter. Och de offentliggjordes i höstas.”

Men nu skall vi inte lita på riksdagens utredningstjänst? Är det för att de kommit fram till siffror som inte gagnar massinvandringen?

”Tino Sanandaji, nationalekonom och författare, pekar på ytterligare ett problem med Sverigedemokraternas beräkningar.

– Statsbudgeten inkluderar egentligen bara kostnaderna de första åren, när invandrare är i asylsystemet. Kostnader eller eventuella vinster längre fram budgeteras inte, säger han.”

De som läst alster av Tino Sanandaji tidigare vet att han sågat varenda vinst rapport från 7 klövern. Han är den som mest dragit ner byxorna på de lögner som presenterats hittills. Så Tino sågar inte SD beräkning, men Expressen vill få det att framstå som det.

Varjager

3 Responses to Li Jansson, arbetsmarknadsekonom på Almega. sågar SD:s budget.

  1. elfyma+ skriver:

    Relaterat om den omogna fjortisen Li Jansson och hennes korrumperade kollegor.
    Hon tycks ha fått sparken från Svenskt Näringsliv och finns nu på Almega.
    Ännu ett exempel på att kvalitén på våra universitet sjunkit rejält.

  2. Adar Komdenja skriver:

    partsinlaga från pk-scumbag-maffian i Absurdistan- bara att avvisa. Och, att utvisa massor av onödiga parasiter— en fråga om pengar (bara). Om sä krävs, lägg hälften av vinsen i skadesstånd till parasit-utvisning, och stäng sedan gränserna, inom ett år har katastrofen undanröjts.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: