Kommer ni ihåg då Islamisterna hyllades som frihetskämpar? När de enbart slog mot Syriens arme.

Nu är de terrorister och mördar folk på löpande band. De har mottagit pengar och stöd från väst när de stred mot Assad. Men när de breder ut sig och angriper västs kompisar så är de terrorister och mördare. Ryggradslöse har ju själv bidragit med pengar till dessa mördare. Fast det var ju för att de skulle mörda syrier och Assad.                 Nu försöker det få det att framstå som om att vi i Sverige har ett ensamt ansvar för alla som har råd att ta sig hit , så de kan leva på våra skattemedel.

 

Rappakalja är det enda man kan säga.

På vilket sätt är Syriens sak vår?

Här reser sig några frågor:

• På vilket sätt är Syriens sak vår?
• Vilket ansvar har Sverige och övriga Europa för ändlösa utomeuropeiska stamkonflikter och muslimska krig?
• På vilket sätt hjälper man ett land genom att tömma det på dess invånare?
• Hur har migrationsverket och den svenska regeringen tänkt sig att tiotusentals syrier, afghaner och somalier ska integreras i Sverige? Ska de över huvud taget integreras?
• Att de ska komma ut på arbetsmarknaden på tre år är uteslutet. De ska alltså försörjas av svenska folket, och folket är som vanligt inte tillfrågat.

Varjager

3 Responses to Kommer ni ihåg då Islamisterna hyllades som frihetskämpar? När de enbart slog mot Syriens arme.

 1. R Ericksson skriver:

  Svenska politiker har sen 50 talet haft ett sjukligt behov av att hjälpa andra länder. Det lär sitta i generna ” vi kan inte ha det för bra – om andra lider ska vi också lida ”
  Ni får fråga GUD vad han menar med detta mänskliga beteende ?

  • Luntan skriver:

   Att ha klarat sig undan de båda Världskrigen gav Sveriges industri en flygande start och stora skatteinkomster vilket skapade pengar till alla möjliga reformer under några decennier. Industrin skrek efter arbetskraft och fick den, främst från Finland. Men med de självförvållade problem som nu råder kommer vi snart att ha ett inbördeskrig. Såg precis innan en video om vilka åsikter SDU har vilka de nu kommer att sprida på olika platser över hela landet. Heja SDU! Ni är Sveriges hopp.

   Anser en från första dagen den 15 okt. 1967 hårt arbetande och inneboende invandrare med rötterna i 1600-talets Uppsala, men nu en Straffbeskattad 70-årig diskriminerad pensionär, som aldrig kostat det Svenska samhället en enda krona i socialt bidrag, eller ens ett bostadsbidrag. – Men undrar nu hur det skall bli för många tidigare närande invandrade såväl som infödda om den inarbetade pensionen stryps ytterligare och hyran höjs? Avseende tillgången till hälsovård så är vi pensionärer i dag diskriminerade med enorma väntetider till operation / specialistvård på sjukhus p.g.a alla ”nytillkomna” tärande!

   • Luntan skriver:

    Hoppsan. Min kommentar ovan hamnade kanske under fel rubrik? Men å andra sidan; Allt elände Sverige nu drabba(t)s av hänger ju samman eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: