Tystnaden är total. Nu när det är avslöjat att invandringen är en ekonomisk förlust för Sverige.

Att PK-isterna håller med Ryggradslöse är ingen nyhet. Men att de själva anser att Svensken är mindre värd och skall hålla tyst och betala. Det är verkligen skrämmande.

Vi skall prioriteras bort, så att bidragsinvandrare kan få vård och pengar. Det är ett fakta som numera inte ens de försöker dölja. Ur led är tiden då folket röstar på sin egna etniska rensning. Hur kunde det gå så här? Hur kunde svensken så bredvid och låta ryggradslöse fördärva nationen?

Varjager

5 Responses to Tystnaden är total. Nu när det är avslöjat att invandringen är en ekonomisk förlust för Sverige.

 1. Erik skriver:

  Men….men….men menar du att Reinfeldt har ljugit för mig!? Att han inte har talat sanning tidigare? Att han har narrats?

 2. TheMinimizer skriver:

  Sedan kvinnorna fick rösträtt övertrumfar känslorna förnuftet.

 3. Adar Komdenja skriver:

  Han har ju egentligen genomfört vad han en gång lovade i *Det sovande folket*. Med den enda skillnaden att han nu, i slutet av sin herostratiskt landsförrädarkarriär erkänner priset för att sänka Sverige till u-landsnivå och nationell totalsplittring. Samt har fräckheten att be folket finansiera och fullfölja sin egen framtida kollaps, Endast en korkad neger kan tro sig gå hem med detta, och det är precis vad han är.

  • Luntan skriver:

   Så är det Adar Komdenja.
   Den tidigare allmänna Värnplikten som lärde oss Etniska Svenskar vapnens bruk är avskaffad. Det sista av den naturliga Självbevarelsedriften har man också lyckats eliminera hos en större del av den fåraktiga befolkningen genom en ständigt pågående hjärntvätt. Vi som har vaknat ser klart hur problemen i Sverige fortsätter att förvärras i allt snabbare takt. Det dog i fjol ca 2.600 pga sin prostatacancer enligt Prostatacancerförbundet. 10.000-tals drabbade står i kö. Men kan man betala ca. 100.000 kr så kan man få sin prostatacancer snabbt opererad på privatklinik. Subventioner till detta ges knappast för en svensk pensionär. Bankräntan för den som har 50.000 kr (eller mindre) som en hushållsbuffert på Bank ligger nu på 0 % på allt flera Banker. Men ifall den enda lösning som återstår för oss som diskrimineras är ett inbördeskrig för att återställa landet, så hur skall vi som vill rädda landet – och oss själva! – få tag i vapen? Genom att bryta oss in i de militära vapenförråden, – var de nu finns? Möjligheten för en privatperson att köpa Fosfat och salpeter är också helt nyligen avskaffad och inköp av Råttgift för ansvariga(?) till läget likaså…
   / Straffbeskattad pensionär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: