Bilden av massinvandringen som ekonomisk vinst har nu krackelerat totalt.

Nu ser vi sanningen komma fram mer och mer. Det är inga småsummor som Reinfeldt och 7 klövern slösar bort. De krossar tryggheten för svenskarna och tar våra pengar till bidragsinvandrare. Det finns ingen förklaring till varför någon vid sina sinnens fulla bruk skulle rösta på 7 klövern.

Enligt Migrationsverket är de utökade finansieringsbehoven för asyl och migration 48 miljarder kronor sammanlagt för i år och de kommande fyra åren. 48 miljarder utöver redan budgeterade belopp, alltså.”

Tänk vad de beloppen skulle kunna göra för den svenska åldringsvården. Tänk vad det skulle kunna innebära för svenska fattigpensionärer.

”Den svenska invandringen skiljer ut sig i det att andelen utomeuropéer är väsentligt högre än i många andra EU-länder. Ungefär hälften av de utrikes födda i Sverige kommer från ett land utanför Europa. Det hänger samman med vår flyktingpolitik. 18 procent av de beviljade svenska uppehållstillstånden 2011 gavs till asylsökande. I Nederländerna var motsvarande siffra 10 procent, i Tyskland 4 procent. Hela 38 procent av de beviljade svenska uppehållstillstånden gick samtidigt till anhöriginvandrare. Det är en dubbelt så hög andel som i immigrantländerna Nederländerna och Österrike. Men i gruppen flyktingar arbetar bara 60 procent 15 år efter ankomsten till Sverige, allt enligt SCB:s statistik.”

Siffror som 7 klövern vet om, lägg då på kostnader för Polis och rättsväsendet. Då förstår ni varför allt skärs ner för oss Svenskar.

Låt er sedan inte luras av M:s senast utspel att tiggeri borde förbjudas. För Ryggradslöse har dementerat det starkt.

Varjager

3 Responses to Bilden av massinvandringen som ekonomisk vinst har nu krackelerat totalt.

 1. Jern&Betong skriver:

  Jan Tullberg beräknar de direkta årliga kostnaderna i skattekronor till 125 miljarder och den sammanlagda kostnaden för samhället till 250 miljarder per år. 7-8% av BNP. Och nu kommer det 200 000 till. Om våra politiker inte är vansinniga så är de sjufalt onda.

 2. R Ericksson skriver:

  Som ni vet så har vi inga brandsläckningsplan
  Om vi beställer 5 st plan kostar dom en miljard
  Jämför det med vad invandringen kostar

 3. Cello Jr skriver:

  Sanna Rayman kallar invandringen ”prioriterad”. Av vem eller vilka?
  Hon vill se besparingar för att finansiera denna ”prioriterade” invandring. På vilka områden säger hon inte. Sjukvården? Åldringsvården? Skolan? Miljön?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: