Teflon, är de muslimska skribenternas kännetecken.

Läs vad som skrivs och fundera på inställningen till oss i väst.

”Vi var några stycken som ropade ut till vänner och offentlighet när rädslan för islam växte sig stark i västvärlden efter de förbannade planen som flög in i ni-vet-vad, ni-vet-när. Vi envisades med att alla så kallade muslimer, eller så kall­ade araber, inte var ansvariga, att rädslan och hatet inte skulle drabba oskyldiga, det var inte rätt att avkräva vanliga människor en deklaration om att de var mot terror, att de offentligt måste ta avstånd från vad terrorister gjorde i deras namn.”

Detta görs på en daglig basis då muslimer begår terrordåd. Men sedan kommer nästa sväng i denna judiska kvinnas krönika.

”En vän till mig har inte heller valt sitt arv, och bär stolt sin nordafrikanska identitet. Efter förs­ta eller andra intifadan, jag minns inte, följde hon alla medier, allt på Twitter, allt tillgängligt om kon­flikten – och hon hatade. Hon är en älskad vän. Hon är helt klart anti­rasist, mot fördomar, avskyr orättvisor, är miljövän, till vänster, älskar disco. Men när människor demonstrerade till stöd för Israel i Malmö och blev utsatta för gas-kammar ord och flaskkastning, sa hon bara att hon hade förståelse för dem som hotade och hatade.
Hon menade att alla judar måste ta avstånd från Israels politik, annars var de ansvariga för den. Det var en intressant lärdom i jude­hatets anatomi. Hon kunde acceptera hat, att människor utsattes för våld, få sin yttrande- och demonstrationsfrihet inskränkt – och ändå betrakta sig som god.”

Här ser vi hur muslimer svär sig själva fria från allt ansvar som utföres i Islams namn. I Expressen har vi ytterligare en som inte vill ta avstånd. Då hon känner att det inet är rättvist för henne att behöva stå till svars för islam.

”Jag skulle vilja skriva att IS inte har någonting med islam att göra, att de är terrorister, att jag hatar hur min religion smutskastas, förnedras och för somliga blir till ondska. Men jag är rädd för att mitt avstånds- tagande blir ett ansvarstagande. Och jag är inte beredd att ta ansvar för terrorister.”

Men gud nåde den Svensk som inte tar avstånd från vad någon svensk gör världen över om han är vit. Detta visar att muslimer har en teflonsköld för allt som görs i islams namn. Om de inte tjänar på det vill säga. Hyckleriet är enastående, samt det sjuka är att PK-media gör allt de kan för att föda denna sjuka inställning.

Varjager

4 Responses to Teflon, är de muslimska skribenternas kännetecken.

 1. R Ericksson skriver:

  Denna tok brud MENA Islam syrianer etc etc – är så förbannat förvirrat och ställer bara till problem för svenskarna.

 2. Jern&Betong skriver:

  Om man levt hela sitt liv i ett blått rum och bara sett färgen blå, så tror man att hela världen är blå. För att förstå hur den riktiga världen ser ut måste man se den.
  Om man bara läst vad judar säger om andra judar i tidningar ägda av judar så tror man att världen ser ut just så. För att förstå hur den riktiga världen ser ut måste man se den.

 3. HH skriver:

  Rött är kanske också en sån där färg som förvandlar folk. Nyss läste jag att den häringa Jan Guillou påstår att han som 16-åring var mogen för OS i simning. Han påstår – obevisat – att han kunde frisimma 100 m på 56 sekunder. Det är ju en utomordentligt fin tid. Om det vore sant och infört i något protokoll.

  Jag hade en ungdomsvän som var den förste i vår klubb som simmade 100 m frisim under minuten. Men det var i en fjärran tid och mitt eget rekord i en annan gren höll bara ett halvår.

  Jag fantiserar inte. Men Guillou gör det tydligen. Och sa inte V:s tidigare ordförande att han spelat fotboll med Nacka?

  Är dom alla så här, dom här till vänster?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: