Vissa kvinnor gillar våldsamma män – det är fakta

Det blev stort rabalder i ”Pablik Service” igår när SD:s Anna Hagwall i en radiointervju sade:
”Det är upp till kvinnan att lämna sin man om hon blir slagen”, att kvinnan kan ha ett eget ansvar också (P4 Dalarna).

Pablik Service och deras medsvurna på någon kvinnojour gick i taket.

Att ens antyda att vuxna myndiga kvinnor kan ha ett eget ansvar för vem de helt frivilligt kopulerar med är som att svära i den heliga feministkyrkan. Att tänka efter före sänggåendet var att begära för mycket.

Vad Hagwall förmodligen tänkte på, men som hon inte fick tillfälle att förklara, är att många kvinnor dras till våldsamma män. Det kan ha med hormoner och primitiva drifter att göra. Andra kvinnor föredrar män med pengar och makt i stället för uppumpade egon, men det är en annan historia.

Dessa kvinnor kopulerar helst med ”spännande, farliga” machomän, samtidigt som de påstår sig vilja ha snälla och ansvarstagande velourpappor till sina barn.

Dessa ensamstående mammor lär sig i bästa fall av sina misstag och letar upp en snäll om än mesig låtsaspappa till sina ”kärleksbarn”.

Men vanligast är nog att de likt målsökande robotar söker upp nya ”spännande” män att kopulera och avla barn med. Jag har sett det med egna ögon på nära håll.

En grannkvinna fick barn med tre dömda våldsbrottslingar -barn som gick på samma dagis som mina egna. Men det gick ingen nöd på henne, för socialen försörjde henne och hennes ungar. Hon behövde inte arbeta en enda timme, till skillnad mot oss.


Trippelmördaren Valjakkala och andra spännande män

Högst i kurs hos kvinnorna står bankrånarna. På 70-talet när Clark Olofsson och Svartenbrandt var i farten fick de säckvis med beundrarbrev till anstalterna. Även Åmselemördaren Juha Valjakkala är eftertraktad.

Det handlar ingalunda om enstaka kvinnor, om nu någon tror det.
Du får 262 000 träffar om du googlar på ”kvinnor dras till farliga män” !

Några exempel:

När Anna Hagwall säger att kvinnor som lever med våldsamma män också har ett eget ansvar så har hon stöd i såväl forskning som beprövad erfarenhet (empiri).

Därmed inte sagt att samhället inte ska hjälpa våldsutsatta kvinnor, vilket inte heller Hagwall menar.

Men om de frivilligt söker sig till ”spännande” män så är det inget som samhället eller andra män kan lastas för, vad än Gudrun Schyman och hennes anhang säger.

/Elfyma+

Annons

5 Responses to Vissa kvinnor gillar våldsamma män – det är fakta

 1. Anon Nym skriver:

  Jag tror hennes grepp är det rätta. Dock vill jag påstå att det inte är perfekt. Att låta sig förnedras är ett slags missbruk, Ofta har dessa personer som är inblandade ett flertal såda beroenden, där våldet bara är ett av dem. Båda parter deltar i våldet, dom är beroende av varandra.

  Men som hon säger har alla ett ansvar för sitt liv, och det gäller dessa personer också. Tar man ansvaret det så blir det svårt att lösa, då kvinnan kommer tro hon är oskyldig.

  Samhället har ansvaret att sära på dessa personer. Folk som sätter sig ner o super behöver få struktur i sina liv ordnat av samhället.

 2. Mullis skriver:

  Du fick leta ända till 70-talet för att hitta riktiga svenska busar, idag skrivs det om 3 sådana i veckan bland våra nya hjältar, nog har samhället ändrats allt.

 3. R Ericksson skriver:

  Du beskriver ett av universums olösta mysterier

 4. HH skriver:

  I radions p1 hörde jag just en sådan historia berättad av en kvinna som tydligen led av Florence Nightingalesyndrom. ”Hans röst var så vacker, han sjöng så fint”. Fortsättningen var en spiral. Nedåt.

  Vad gäller den finske missdådaren vet jag mycket väl var platsen och kyrkogården ligger i norr. En hel familj förintades… och kvinnor skriver till honom… och blir kära!

  Den enda motsatsen skulle väl vara Dagmar Ebbesen som alltid spelade huskors i muntra komedier. Men själv var hennes eget liv inte muntert med en försupen karl…

  Vissa saker kan man inte vaccinera sig emot. Men drabbade kvinnor ska givetvis ha hela vårt samhälles beskydd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: