MP:s Mehmet Kaplan: Jihadister är som frivilliga i finska vinterkriget.

Jag har fortfarande inte sett några filmer på Svenska frivilliga 1939 som fångade ryssar och skar huvudet av dem. Heller inte några filmer på hur ryssar korsfäst levande? Men Mehet Kaplan anser ju att det är inte så noga.

”Miljöpartiets gruppledare i riksdagen Mehmet Kaplan tog då till orda och förklarade att detta inte var något att vara orolig över. Det var inte konstigare än att det fanns svenskar som deltog som frivilliga i finska vinterkriget.
Rashid Musa från Ibn Rushd Studieförbund instämde och förklarade att de som åker till Syrien inte alls är några galna självmordsbombare. Det åker dit för att de är engagerade och vill hjälpa till. Sen kanske kommer hem när de märker att detta inte var deras krig.
För detta försvarstal för jihadisterna fick Musa applåder av delar av seminariepubliken.
Att någon enstaka person försvarar jihadisterna som åker från Järvafältet ner till Syrien är inte att förvånas över. Det finns alltid någon som slätar över och ursäktar extremism. Att miljöpartiets gruppledare i riksdagen gör det är dock minst sagt anmärkningsvärt.
1939 attackerades den lilla demokratiska staten Finland av den stora diktaturen Sovjetunionen. Sverige som nation engagerade sig starkt för Finlands sak. Vi skeppade över försvarsmateriel och tillät friviliga att delta i den finländska krigsmakten.
Det är mer än milsvid skillnad mellan de svenskar som deltog i försvaret av Finland och de som idag åker till Syrien för att kämpa tillsammans med de islamistiska extremisterna. Islamisterna är inte vilka som helst, utan har namn som al-Nusra, ISIS och al-Qaida. De frivilliga i Finland kämpade för demokrati och frihet.
Jihadisterna kämpar för det rakt motsatta.”

Det är bara att inse att MP är fullt av dessa sjuka människor. 7 klövern är en sörja av islamist älskare och hot mot demokratin. Hur många av dessa ”snälla” pojkar kommer hem med kalifatet i tankarna och terror i planerna? Det är endast 7 klövern som missar den biten i sin dumhet.

Varjager

2 Responses to MP:s Mehmet Kaplan: Jihadister är som frivilliga i finska vinterkriget.

  1. Blodsven skriver:

    Skithögen ”glömde” visst att nämna att muslimerna i väst påstår ju att de just flytt från krig och elände, så jämförelsen kan ju endast komma ifrån en idiot…

  2. Lidenkatten skriver:

    Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
    Vilken MP-tok!! Hög tid att alla dessa satans islamister får respass ut ur VÅRT Sverige och västerlandet!!! Islam = Saransverserna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: