Anders Lindberg tar guilt by association till nya nivåer. Den mannen kan nog inte kommer lägre ner i dyn.

Ingenstans kan man läsa Anders Lindbergs åsikter om invandrarvåldet som drabbar Svenskar. Utan han fiskar i så smutsigt vatten för att döda alla nationella åsikter. Som vanligt kommer nazist kortet fram och järnrören med.

””Rudolf Höss hade nog gått med i SD”
I går kväll kom det förflutna till Alme­dalen. Rainer Höss, sonson till Rudolf Höss, SS-kommendanten för dödlägret Auschwitz-Birkenau, är här på inbjudan av Aftonbladets ledarsida.
–Jag är rädd att vi inte har gjort upp med vår europeiska historia, unga människor vet inte hur farligt detta är, säger Rainer Höss.
Hade min ­farfar levt i dag i Sverige skulle han nog gått med i SD, säger Rainer Höss.
Sverigedemokraterna har sina rötter i efterkrigstidens svenska nazism. I dag utgör de extremhögerns putsade yta.
Ibland spricker fasaden, som när SD:s hatsajter hotat och förföljt människor eller när ledande sverigedemokrater sprang runt med metallrör i Stockholms innerstad. ”

Men ingenstans tar han ansvar för det samhället som han varit med och byggt upp. Där dödsskjutningar ger notiser och våldtäkterna är på rekordnivåer. Nej han försöker smutsa ner SD med en publicitet kåt son till en tysk nazist som säger vad som helst för att få sin tid i rampljuset.

Varjager

5 Responses to Anders Lindberg tar guilt by association till nya nivåer. Den mannen kan nog inte kommer lägre ner i dyn.

 1. Varg i Veum skriver:

  Det är med ”vi har inte gjort upp med…..” är så tröttsamt och höra. Bara för att Rainer här inte har gjort det och känner skuld betyder faktiskt inte att alla gör det. De allra flesta har liksom gått vidare i livet. Det är tragiskt att vissa personers mentala status ska smetas ut på alla andra.

  • Blodsven skriver:

   Eller också har Aftonhoran tillsammans med sjuk-klövern köpt skithögen för att smutskasta SD ytterligare. Inget är ju som bekant heligt vad gäller dessa satans lögnare…

 2. HH skriver:

  Anders Lindberg förstår inte att han sysslar med projicering. Precis som små barn gör. Det behöver man inte vara psykolog för att förstå. Men annars Anders, och nu använder jag barnspråk, dutti ponke!!

 3. elfyma+ skriver:

  Har ännu ingen fattat att det är vi som är de nyttiga idioterna som göder Anders Lindberg och hans anhang ?
  Om vi slutar länka till dessa låtsasjournalister och inte klickar på deras artiklar så blir de arbetslösa.

 4. HH skriver:

  Helt rätt Elfyma, men fingrarna slant. Sen slant fingrarna in på DN också och – herrejessus! Stort uppslagen artikel om två personer från fotbollsvärlden som ”svärtat” ner sig genom att låta sig fotograferas ihop med SDU-ungdomar.

  Man behöver inte skaka mycket på huvudet för att förstå ett och annat. Här ska hånas och begabbas och svartlistas så det står härliga till. Är man inte från början i rätt position så utvisas man av domaren direkt.

  Vilken skitpress vi har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: